Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 17:35

Δηλώσεις συγκομιδής αμπελοκαλλιεργητών για το 2017

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

  Η ΔΑΟΚ Αιτωλoακαρνανίας ανακοινώνει ότι ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες κατάφερε να εντάξει για τους αμπελοκαλλιεργητές της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, που κατέχουν άδεια φύτευσης, σαν επιτρεπόμενες ποικιλίες τις Γουστολίδι Β (Αυγουστολίδι, Βοστίλιδας), Βερτζαμί Ν, Μαυροδάφνη Ν και Μοσχάτο Αμβούργου Ν.

      Οι κάτοχοι αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων των οποίων η σταφυλική παραγωγή προορίζεται για οινοποίηση, υποχρεούνται αμέσως μετά το πέρας του τρυγητού να υποβάλλουν «ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ» σύμφωνα με τον Καν.(ΕΚ) 436/2009, όπως ισχύει κάθε φορά.

      Ειδικότερα για το έτος 2017, οι Δηλώσεις Συγκομιδής θα υποβάλλονται από τους υπόχρεους αμπελουργούς οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας «ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ» της επίσημης ιστοσελίδας του Υπ.Α.Α.Τ. WWW.MINAGRIC.GR. Η ψηφιακή υπηρεσία του Υπ.Α.Α.Τ. έχει ήδη ανοίξει και η υποβολή των Δηλώσεων Συγκομιδής λήγει στις 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017, όπου και η ψηφιακή υπηρεσία θα κλείσει.

      Για οποιαδήποτε διευκρινιστική πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στους υπαλλήλους της ΔΑΟΚ Αιτ/νίας Φλούντζη Κων/νο  και  Μπαρμπετάκη Αφροδίτη στα τηλέφωνα 26313-61619 και 26313-61664 αντίστοιχα.

Διαβάστηκε 2585 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.