Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:37 πμ
 
wm small
Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 13:34

Οι «Άντρες Έτοιμοι για Όλα» έρχονται στο Αγρίνιο την Παρασκευή 3/11/2017

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων ετών «Άντρες Έτοιμοι για Όλα» επιστρέφει σε μια μεγάλη περιοδεία από τις θεατρικές επιχειρήσεις Τάγαρη. Με την υπογραφή των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα που διασκεύασαν το διάσημο έργο των Νεοζηλανδών Stephen Sinclair και Anthony McCarten «Ladies Night», η απολαυστική κωμωδία, προσαρμοσμένη στην ελληνική πραγματικότητα, επανέρχεται για πολλές παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα. Το έργο θα κάνει «στάση» στο Αγρίνιο την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου για δύο παραστάσεις στις 18:30 και στις 21:30, στο Παπαστράτειο Μέγαρο.

Υπόθεση του έργου:

Σε μια επαρχιακή πόλη μια αντροπαρέα, που δοκιμάζεται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με ένα πρωτότυπο τρόπο. Η απελπισία οδηγεί ένα καφετζή, ένα ταξιτζή, ένα δημοτικό υπάλληλο, ένα φούρναρη και ένα σπουδαστή να γίνουν στρήπερ! Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει την ζωή τους, τη μικρή πόλη όπου ζουν και τις γυναίκες τους…

Πρωταγωνιστούν: Αντώνης Καφετζόπουλος, Κώστας Ευριπιώτης, Βασίλης Κούκουρας, Χρήστος Γιάνναρης, Χρήστος Ζαχαριάδης και οι γυναίκες: Σοφία Βογιατζάκη, Βάνα Ραμπότα,  Γαλήνη Τσεβά, Βίκυ Κάβουρα συμμετέχει και η Δήμητρα Παπαδήμα.

Ταυτότητα Παράστασης

Συγγραφείς: Stephen Sinclair και Anthony McCarten
Διασκευή – Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας
Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη
Κοστούμια: Μαρία Καραπούλιου
Χορογραφίες: Άννα Αθανασιάδη
Artwork: Κάρολος Πορφύρης
Παραστάσεις: 18:30 και 21:30
Προπώληση στο ταμείο του θεάτρου
Παραγωγή: Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη
Οργάνωση Παραγωγής: Ντόρα Βαλσαμάκη

Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.

Διαβάστηκε 1904 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 13:37
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.