Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:58 μμ
 
wm small
Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 12:30

Με συμμετοχή επαγγελματιών απο την περιοχή μας πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα το 33ο συνέδριο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»

Μπαϊμπά 27, 4ος ορ., Τηλ. & FAX: 26410 22713, 301 32  Αγρίνιο

e-mail: oebeait@otenet.gr                             

Πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα το 33ο συνέδριο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας.

Το σωματείο μας εκπροσώπησαν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι Ράπτης Παναγιώτης, Παπαϊωάννου Δημήτριος, Σάββας Κων/νος, Σιαπλαούρας Δημήτριος και Τσούνης Φίλιππος.

Μεταξύ των άλλων, σε ένα από τα συμπεράσματά το συνέδριο τόνισε την ανάγκη προβολής της ταυτότητας του κλάδου μέσα από το σήμα αναγνωρισημότητας των φούρνων της γειτονιάς «Ελληνικός Παραδοσιακός Φούρνος, εδώ ζυμώνεται εδώ ψήνεται», καθώς επίσης και την ποιοτική διαφορά των προϊόντων που παράγονται κάθε ημέρα από το φούρνο της γειτονιάς, σε σχέση με τα κατεψυγμένα, αμφίβολης προέλευσης, που πωλούνται από άλλα σημεία πώλησης.

Τέλος, στις αρχαιρεσίες για την εκλογή καταστατικών οργάνων και αντιπροσώπων εκλέχτηκε ο Ράπτης Παναγιώτης, ο οποίος στη συνέχεια, κατά την κατανομή αξιωμάτων, κατέλαβε τη θέση του αντιπροέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

 

Διαβάστηκε 831 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.