Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  2:43 μμ
 
wm small
Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017 22:42

Παναιτωλικός - Λεβαδειακός 0-1 (Δηλώσεις Προπονητών + Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χάβος: Σήμερα έγινε μία μεγάλη ποδοσφαιρική αδικία (βίντεο)

Σκασμένος από το αποτέλεσμα και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Μάκης Χάβος τονίζοντας μεταξύ άλλων το… αυτονόητο, ότι σήμερα έγινε μια μεγάλη ποδοσφαιρική αδικία. Αναλυτικά:

« Δουλέψαμε για δύο εβδομάδες πάρα πολύ καλά έχοντας σαν στόχο το σημερινό παιχνίδι και ξέροντας ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα η οποία αμύνεται μαζικά με δέκα παίκτες πίσω από το μισό γήπεδο. Ξέραμε ότι ο μόνος τρόπος να κινδυνέψουμε ήταν οι στατικές μπάλες είτε οι μεγάλες μπάλες από τον άξονα είτε από πλάγια. Παρ’ όλο που δουλέψαμε στο επιθετικό κομμάτι το πώς θα βρούμε λύσεις για να διασπάσουμε αυτή τη μαζική άμυνα, νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο η διακοπή δε μας έκανε καλό. Δεν είχαμε το ρυθμό που θέλαμε και δεν βάλαμε ταχύτητα στο παιχνίδι παρασυρόμενοι στον αργό ρυθμό που ήθελε να επιβάλλει η αντίπαλη ομάδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα γκολ από στατική φάση και θεωρώ ότι μετά το γκολ η ομάδα άρχισε να ρολάρει. Βοήθησαν πάρα πολύ οι αλλαγές, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, προσπαθήσαμε και από τον άξονα και από τα πλάγια, δημιουργήσαμε πάρα πολλές τελικές για το εύκολο γκολ αλλά δυστυχώς σήμερα έγινε μια μεγάλη ποδοσφαιρική αδικία.

Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατί είναι κρίμα και άδικο για τα παιδιά και την τεράστια προσπάθεια που έκαναν και για τον κόσμο που σήμερα πάλι ήταν μαζί μας και τον ευχαριστούμε. Θέλουμε να τους κρατήσουμε και να τους κάνουμε και περισσότερους. Θεωρώ ότι κερδίζοντας το σημερινό παιχνίδι θα κάναμε ένα μεγάλο βήμα όσον αφορά το ψυχολογικό κομμάτι. Σίγουρα και η νίκη είναι τρεις βαθμοί, η ομάδα αποκτάει άλλο μέταλλο και άλλη ψυχολογία».

Σε ερώτηση του agrinionews.gr για το αν έπρεπε να φορτώσει από την αρχή περισσότερο την επίθεση δεδομένου ότι θα αντιμετώπιζε μια πολύ σφιχτή άμυνα σε συνδυασμό με το γεγονός ότι όλες οι μεγάλες φάσεις του Παναιτωλικού βγήκαν στην επανάληψη με την είσοδο του Μαρκόβσκι και των άλλων δύο αλλαγών, εξήγησε:

«  Όλοι μετά το παιχνίδι γίνονται μετά Χριστόν προφήτες. Επίσης πρέπει να σκεφτείτε ότι όταν θες να κρατήσεις ισορροπίες σε μία ομάδα και έχει πέντε γκολ υπέρ στα τελευταία δύο παιχνίδια έχοντας κερδίσει και τον Παναθηναϊκό και μηδέν κατά, δεν αλλάζεις ενδεκάδα».

Κλείνοντας ο κ. Χάβος τόνισε ότι το σημερινό, δεν του έχει ξανασυμβεί ποτέ στην καριέρα του και ούτε πρόκειται να το ξαναδεί!

Π.Κ.

Ζοζέ Ανικγό:  Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί (βίντεο)

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του ο προπονητής του Λεβαδειακού Ζοζέ Ανιγκό τονίζοντας ότι σήμερα η ομάδα του ήταν πάρα πολύ τυχερή ενώ εκθείασε τον Παναιτωλικό τονίζοντας ότι είναι η καλύτερη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά, ανέφερε αρχικά: « Σήμερα βάλαμε μια πολύ δυνατή τακτική. Επίσης είχαμε και τύχη. Αυτά τα δυο μαζί μας έδωσαν τη νίκη».

Για το αν ήταν μια από τις πολύ τυχερές του βραδιές, τόνισε:« Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί αλλά η τύχη είναι μέσα στο παιχνίδι. Σήμερα παίξαμε με την καλύτερη ομάδα που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο με καλή τακτική και ταχύτητα. Σίγουρα σήμερα δεν παίξαμε το καλύτερό μας παιχνίδι, απλά είμαστε τυχεροί και κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο μπορείς να κερδίσεις με την τύχη».

agrinionews.gr

 

 

Διαβάστηκε 1928 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.