Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  9:16 μμ
 
wm small
Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017 20:38

Απίστευτα πράγματα! (Παναιτωλικός - Λεβαδειακός 0-1)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Οι παίκτες του Χάβου γνώρισαν σήμερα την άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου αφού σε ένα παιχνίδι που κατάφεραν να χάσουν τα άχαστα γνώρισαν την ήττα από τον Λεβαδειακό που δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ούτε μια καθαρή ευκαιρία. Τα καναρίνια αδράνησαν μετά από μια εκτέλεση κόρνερ και οι φιλοξενούμενοι πήραν την νίκη χάρις σε αυτό το γκολ, που ήρθε στην πρώτη του τελική στο παιχνίδι.

Αν κάποιος δεν δει τις ευκαιρίες που έχει χάσει ο Παναιτωλικός δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει συμβεί στο σημερινό παιχνίδι.

Όλα αυτά βέβαια έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο όταν ο Χάβος πέρασε στο παιχνίδι έναν καθαρό επιθετικό και έκανε τον Παναιτωλικό επικίνδυνο. Στο πρώτο ημίχρονο τα καναρίνια παρόλο το 73% υπέρ τους στην κατοχή της μπάλας δεν δημιουργούσαν μεγάλες ευκαιρίες .

Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 0-1
Σκόρερ: 47' Νιάς




Ο Χάβος αποφάσισε να ξεκινήσει την ενδεκάδα των προηγούμενων αγωνιστικών με τον Παναιτωλικό να ξεκινά το παιχνίδι έχοντας την κατοχή. Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε από μια μακρινή εκτέλεση φάουλ του Μάρκους Πάουλο, με τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού να διώχνει δύσκολα. Τα καναρίνια σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσαν να φτιάξουν μια μεγάλη ευκαιρία. Η επόμενη καλή ευκαιρία ηρθω στο 31΄λεπτο μετά από λάθος των αμυντικών του Λεβαδειακού. Ο Μάρινάκης όμως που έγινε κάτοχος της μπάλας δεν έκανε καλό τελείωμα. Το πρώτο μέρος τέλειωσε με τον Παναιτωλικό να έχει στο 73% την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να καταφέρει να την αξιοποιήσει με ευκαιρίες.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο αφού ο Λεβαδειακός από τις ελάχιστες φορές που πέρασε το κέντρο κέρδισε το κόρνερ. Εκεί η άμυνα του Παναιτωλικού αδράνησε και οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ. Ο Χάβος που πέραση τον Μαρκόβσκι για να κάνει τον Παναιτωλικό πιο επικίνδυνο έχανε την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη. Μόρας, Μάρκους Πάουλο , Λόπες και Μαρκόβσκι έχασαν τα άχαστα. Το σουτ του Μάζουρεκ και Μοράρ σταμάτησαν στο δοκάρι και ο Παναιτωλικό παρόλο τις μεγάλες ευκαιρίες που έφτιαχνε δεν μπορούσε να βάλει το γκολ. Μεχρι το τελος ο Παναιτωλικός έχανε ευκαιρίες αλλά η μπάλα δεν έμπαινε μέσα και η ήττα δεν αποφεύχθηκε.


Οι καλυτερες φασεις

1' Ξεκίνησε το παιχνίδι.

8' Πρώτη καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό! Το γέμισμα του Μαρινάκη κατέληξε στον Ντίας, που έπιασε το σουτ από δεξιά, ο Μάζουρεκ έβαλε την κόντρα, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

12' Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό! Από 40 μέτρα, ο Μάρκος Πάουλο εκτελεί άψογα φάουλ, ο Επασί διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ. Πρώτο στο παιχνίδι.

31' Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό! Πρώτο λάθος στην άμυνα του Λεβαδειακού, η μπάλα στρώνεται στον Μαρινάκη, που σουτάρει, σπουδαία απόκρουση από τον Επασί!

38' Τι πήγε να βάλει ο Μάζουρεκ! Ο Αργεντινός έκανε τη σέντρα-σουτ από αριστερά, η μπάλα πήρε φάλτσα και λίγο έλειψε να «κρεμάσει» τον Επασί, που έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ!

45+2 Τέλος Α μέρους

46’ Έναρξη Β μέρους

47' ΓΚΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ, 0-1! Στην πρώτη τους τελικά στο ματς, οι Βοιωτοί ανοίγουν το σκορ, με τον Νιάσε να κάνει κεφαλιά-ψαράκι μετά από εκτέλεση κόρνερ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα!

51' Επικίνδυνη σέντρα για τον Μαρκόφσκι, πέρασε από όλους η μπάλα.

54' Καλό σουτ από τον Μάζουρεκ (και πάλι), άουτ η μπάλα.

56' Ξαφνικό σουτ από τον Μπεχαράνο, κανένα πρόβλημα για τον Επασί.

59' O Μαρινάκης άργησε πάρα πολύ και ο Παναιτωλικός χάνει τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει! Κόρνερ η μπάλα.

60' Μεγάλη επέμβαση του Νιάσε τώρα, με τον σκόρερ του Λεβαδειακού να βρίσκει ίσα ίσα τη

61' Δεν γίνεται να χάθηκε αυτό! Η μπάλα στρώνεται στον ολομόναχο Μπεχαράνο, στο ένα μέτρο από τον Επασί, αλλά ο Βολιβιανός σούταρε άουτ!ν μπάλα και να... χαλάει το πλασέ του Μορά.

69' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ! Το 6ο σουτ από τον Μάζουρεκ(!), ήταν και το καλύτερο, με τον Αργεντινό να πιάνει μια... φωτοβολίδα, αλλά την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Επασί.

78' Δεν γίνονται αυτά! Νέα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία για τον Παναιτωλικό! Ο Μάζουρεκ εκτέλεσε γρήγορα φάουλ, δίνοντας για τον Λόπες, αυτός, ολομόναχος, πλάσαρε τον Επασί και έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

83' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ! «Κεραυνός» του Μοράρ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Επασί και έφυγε άουτ!

85' Απίθανα πράγματα... Ο Μαρκόφσκι, μόνος του με τον Επασί, πλασάρει άουτ!

87' Και άλλη ευκαιρία! Ο Επασί, δίχως να πιέζεται, χάνει την μπάλα, απομακρύνει την τελευταία στιγμή η άμυνα!

88' Πάνω στη γραμμή διώχνει ο Ζαραδούκας!


90+5 Τέλος στο παιχνίδι



Γήπεδο: Γήπεδο Παναιτωλικού

Διαιτητής: Γιώργος Μπλάνας

Βοηθοί: Ηλίας Αλεξέας, Χρήστος Μπαλτάς

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μίχαϊ, Μόρας, Ρόσα, Μάρκος Πάουλο, Μπεχαράνο, Μασουρέκ, Κλέζιο, Ρόζα (46' Μαρκόβσκι), Ντίας.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Λεονάρντο, Τριποτσέρης, Μεντί, Ζαραδούκας, Νιάς, Μητρόπουλος, Τόνι Σίλβα, Γιουσούφ, Μπραντάο.

Γκολ:
47' Νιάς

Κάρτες: 45'+2' Μάρκος Πάουλο / 40' Τσαμπούρης, 44' Νιάς
 
panaitolikos1926.gr
 
Διαβάστηκε 2124 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017 20:44
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.