Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:13 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 17:53

Τι «εύχονται» να συμβεί…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ας δούμε τι θα θέλουν να δουν οι «μικρομεσαίοι», στα πρώτα τους παιχνίδια μετά την 15νθημερη διακοπή
 
Η διακοπή τελειώνει και πλέον οι ομάδες θα επανέλθουν στην δράση. Στις 15 «νεκρές» ημέρες που πέρασαν, όλες δούλεψαν στις αδυναμίες τους και κυρίως, θέλησαν να διατηρήσουν τα καλώς καμωμένα πεπραγμένα τους. Ας δούμε επιγραμματικά τι εύχονταν να συμβεί αυτό το διάστημα – κατά πάσα πιθανότητα – οι προπονητές των «μικρομεσαίων».
 
Φυντάνης (ΑΕΛ): Να… φτιάξει η άμυνα των «βυσσινί». Με 14 τέρματα παθητικό μετά από 6 ματς, στον κάμπο έχουν «θέμα».
Βούλιτς (Απόλλων Σμύρνης): Να… βρει λύση στην επιθετική λειτουργία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Τα μόλις 2 γκολ σε 6 παιχνίδια και αυτά από στημένη μπάλα,  είναι πάρα πολύ λίγα.
Παντελίδης (Αστέρας Τρίπολης): Να… διατηρήσουν οι Αρκάδες την ανασταλτική λειτουργία που έχουν επί ημερών. Οταν ανέλαβε είχαν κρατήσει το μηδέν παθητικό μόλις σε 5 από τα 34 προηγούμενα παιχνίδια τους και πλέον, σε 3 ματς με εκείνον στον πάγκο έχουν δεχθεί μόνο ένα γκολ και αυτό με πέναλτι.
Κάναντι (Ατρόμητος): Να… μην κοπεί ο ρυθμός των Περιστεριωτών. Πάνω που έκαναν 2 σερί νίκες (3-0 επί της Λαμίας και 1-0 επί του Ολυμπιακού), ήρθε η διακοπή και τους «φρέναρε».
Βοσνιάδης (Κέρκυρα): Να… βρουν οι Φαίακες γκολ σε ροή αγώνα. Μετά από 6 παιχνίδια έχουν σκοράρει μόνο με πέναλτι (3) και αυτό… κοστίζει σε βαθμούς.
Τεννές (Λαμία): Να… διορθωθούν ορισμένες ανασταλτικές δυσλειτουργίες των «νεοφώτιστων».  Από Ατρόμητο και Πανιώνιο δέχθηκαν αθροιστικά 28 τελικές, αριθμός ιδιαίτερα μεγάλος.
Ανιγκό (Λεβαδειακός): Να… παραμείνει η «σφιχτή» ομάδα των 6 πρώτων αγωνιστικών. Στην οποία πρέπει να… ματώσει κάποιος ώστε να κάνει φάση.
Ράσταβατς (Ξάνθη): Να… αρχίσει να εκμεταλλεύεται τον παράγοντα έδρα. Εκτός τα πάει πολύ καλά, εντός όμως μετρά μόνο ισοπαλίες (3χ3).
Χάβος (Παναιτωλικός): Να… μην κοπεί ο ρυθμός των μεσοεπιθετικών του. Με Παναθηναϊκό και Πλατανιά η «πεντάδα» των Ρόσα, Μάζουρεκ, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο, Ντίας έβγαλε 5 γκολ και δημιούργησε άλλες τόσες «καθαρές» φάσεις.
Γρηγορίου (Πανιώνιος): Να… ξεπεραστεί η επιθετική δυστοκία των παικτών του. Με την Λαμία «πέταξαν» πολλές ευκαιρίες και έτσι ήρθε η ήττα.
Πετράκης (ΠΑΣ Γιάννινα): Να… συνδυαστεί με γκολ η πλήρης αποθεραπεία του Κόντε. Στο διάστημα της απουσίας του Ισπανού φορ από το αρχικό σχήμα (με τον Παναθηναϊκό έπαιξε σαν αλλαγή), ο «Αγιαξ της Ηπείρου» σημείωσε 1 τέρμα σε 5 ματς.
Παράσχος (Πλατανιάς): Να… αποκτήσει σταθερότητα η ομάδα του. Οι Κρητικοί έχουν κάνει ορισμένες πολύ καλές εμφανίσεις (π.χ, με Παναθηναϊκό ή Απόλλωνα) και άλλες αρκετά κακές (π.χ. με Ξάνθη ή Παναιτωλικό).
 
gazzetta.gr
Διαβάστηκε 1966 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.