Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  10:18 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 17:48

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Πανσερραϊκό την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στις 5.15 για τον αγώνα κυπέλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε (έγκαιρα αυτή τη φορά) τις ημέρες και ώρες των αγώνων της 2ης αγωνιστικής στους ομίλους του κυπέλλου. Ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί τον Πανσερραϊκό την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στις 5.15 το απόγευμα. Νωρίτερα (3.00) θα γίνει στο Ηράκλειο το παιχνίδι του άλλου ζευγαριού του 6ου ομίλου, ανάμεσα στον Εργοτέλη και την Ξάνθη. Θυμίζουμε ότι την 1η αγωνιστική ο Πανσερραϊκός είχε νικήσει 2-0 τον Εργοτέλη και η Ξάνθη 2-0 τον Παναιτωλικό.

Ο αγώνας με τον Πανσερραϊκό είναι μετά την αναμέτρηση των κυανοκίτρινων για το πρωτάθλημα στην Κέρκυρα (Σάββατο 21 Οκτωβρίου) και πριν τα δύο συνεχόμενα που θα δώσουν στο Αγρίνιο με τον Απόλλωνα (29 Οκτωβρίου) και την Ξάνθη (4 Νοεμβρίου). Έτσι σε διάστημα 10 ημερών θα δώσουν τρία παιχνίδια στο γήπεδό τους.

http://www.agrinio-sports.gr/

Διαβάστηκε 1499 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα