Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:02 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 17:40

Ετήσια γενική συνέλευση του συλλόγου ιεροψαλτών στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την περασμένη Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 διεξήχθη με επιτυχία η ετήσια γενική συνέλευση του συλλόγου ιεροψαλτών στο Αγρίνιο.

Μεθαύριο, Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη θεία λειτουργία και μνημόσυνο στον ιερό ναό των Αγίων Αποστόλων στα Διαμαντέικα, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου, «δυστυχώς την διαρρεύσασα χρονιά είχαμε εκδημίες λαμπρών συναδέλφων (Λουκά Σκιαδά, Σπυρίδωνος Υφαντή, Παναγιώτη Ξανθόπουλου, Σωτηρίου Πρεβεζιάνου, Σπυρίδωνος Λαπατά, Γιάννη Μπελέκου, Βασίλη Ξυγκά). Νομίζουμε ότι έχουμε υποχρέωση να κάνουμε μια προσευχή για όλους αυτούς. Ακολούθως θα προσφερθεί καφές».

Τέλος, κάθε Σάββατο μεσημέρι 13:00-14:00 και σε επανάληψη ξημερώματα Κυριακής 06:00-07:00 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την εκπομπή του συλλόγου. Εδώ η μπορούν να κατεβάσουν την πιο πρόσφατη.

agrinionewsg.gr
Διαβάστηκε 1483 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.