Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  7:38 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 12:26

Καταιγισμός μεταλλίων σε Αγρινιώτες Αθλητές τις τελευταίες μέρες. Σάρωσαν σε Πανελλήνιες και Πανευρωπαικές αναμετρήσεις.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δεν μιλάμε ούτε για ένα ούτε για πέντε ! μιλάμε για 14 συνολικά μετάλλια τα οποία πάρθηκαν σε Πανελλήνιες και Πανευρωπαικές αναμετρήσεις.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι


Δύο Πανευρωπαικές Διακρίσεις για τον ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Στην κορυφή της Ευρώπης ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ.Χρυση Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Μπιτσικωκου Δήμητρα και χάλκινη η Τσιγκα Αρετή.

Σαρωσαν σε ενα ακόμη Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα taekwondo οι αθλητές του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ καταφέρνοντας να γράψουν ιστορία στο taekwondo με δύο αθλήτριες στην εθνική ομάδα και κατακτώντας 2 μετάλλια 1 χρυσό και 1 ασημένιο.

Το πρωτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλαδα κατέκτησε η αθλήτρια Μπιτσικωκου Δήμητρα όπου μετα απο 4 νίκες ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, νικώντας στον 1ο αγώνα την πρωταθλήτρια Ρουμανίας , στον 2ο την παγκόσμια πρωταθλήτρια απο την Σλοβενία ,στον 3ο την πρωταθλήτρια Ιταλίας και στον τελικό την πρωταθλήτρια Ολλανδιας δείχνοντας ότι είναι η κορυφαία αθλήτρια της Ευρώπης στις κορασίδες. Η Δημητρα ασχολείται 8 χρονια με το taekwondo και φαίνεται ότι θα είναι μια απο τις αθλήτριες που θα κάνουν μεγάλες διακρίσεις για την Ελλάδα στο μέλλον αλλά και το Αγρίνιο.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Τσιγκα Αρετή όπου ήταν η μικρότερη σε ηλικία αθλήτρια της κατηγορίας της όπου μετα απο 2 νίκες απέναντι στην πρωταθλήτρια Ρωσίας και την πρωταθλήτρια Ρουμανίας κατάφερε να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου και να δείξει σε όλους ότι του χρόνου είναι ενα απο τα φαβορί για την κατάκτηση ακόμα και του χρυσού μεταλλίου.

 


Τέσσερις Πανευρωπαικές Διακρίσεις για τον ΗΡΑΚΛΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Διακρίσεις για αθλητές του Ηρακλή Αγρινίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου

Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν οι αθλητές του Ηρακλή Αγρινίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου αθλήματος που πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι από τις 6 έως και της 9 Οκτωβρίου.

Ο Αγρινιώτικος σύλλογος με προπονητή τον Γιώργο Καψιμάλη συμμετείχε με έξι αθλητές στο άθλημα του πλήρες αγών (ΜΜΑ), ενώ παρόλο που οι Αγρινιώτες είχαν δύσκολη κλήρωση, ερχόμενοι αντιμέτωποι με αθλητές της Ρωσίας και της Κύπρου που θεωρούνται ιδιαίτερα ισχυρές χώρες στο άθλημα, κατάφεραν και διακρίθηκαν.

Συγκεκριμένα, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Βασίλης Μάρης στην κατηγορία +93 ανδρών και ο Μανώλης Παπουτσής στην κατηγορία των -77 ανδρών. Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Βασίλης Καραγκούνης στην κατηγορία -77 ανδρών και χάλκινο μετάλλιο ο Νίκος Μπανιάς στην κατηγορία -86 ανδρών και ο Χρήστος Λιόκαυτος στην κατηγορία -86 ανδρών. Για τον τελευταίο ο προπονητής του δήλωσε ότι αν και αγωνίσθηκε μια κατηγορία ψηλότερα από αυτή που ανήκει (στην ανδρών και όχι στην 18-20 ετών) κατάφερε τα μέγιστα. Επίσης ο αθλητής Χρήστος Λιάρος πήρε την Τετάρτη θέση στην κατηγορία -86 ανδρών.

Εδω θα βρείτε το όλο σχετικό άρθρο


Οκτώ Πανελλήνιες Διακρίσεις για τον Α.Σ.Α. ΤΡΙΤΩΝΑΣ

Με οκτώ μετάλλια επέστρεψε από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Wakeboard 2017 που έγινε στην Βουλιαγμένη o Α.Σ.Α. «ΤΡΙΤΩΝΑΣ»  στο Αγρίνιο

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα wakeboard πραγματοποιήθηκε στην παραλία της Βουλιαγμένης το Σ/Κ 7-8 Οκτωβρίου 2017. Σε αυτό συμμετείχαν και αθλητές – αθλήτριες από την σύλλογο του Αγρινίου «ΤΡΙΤΩΝΑΣ» οι οποίοι επέστρεψαν με οκτώ μετάλια εκ τω οποίων τα δύο xρυσά.

Συγκεκριμένα διακρίθηκαν:

Γιγκλά Σίσσι 1η  στην Κατηγορία Under 9

Κατσίρα φωτεινή 2η στην Κατηγορία Open Woman

Σκόνδρα Αγάπη 3η στην Κατηγορία Under 12

Πιστιόλα Αννα 2η στην Κατηγορία Under 14

Γεωργοπούλου Αναστασία 3η στην Κατηγορία Under 14

Πιστιόλας Ραφαήλ 3η στην Κατηγορία JuniorMan

Πετροπούλου Θάλεια 3η στην Κατηγορία Master Woman

Αντωνιάδης Πέτρος 1ος στην Κατηγορία Master Man

Εδώ θα βρείτε όλο το σχετικό άρθρο


Σε περίπτωση που υπάρχει τις τελευταίες μέρες και κάποια άλλη διάκριση και δεν την γνωρίζουμε, θα χαρούμε πολύ να μας την γνωστοποιήσετε.


Χαιρόμαστε για τα δικά μας παιδιά και τους ευχόμαστε πάντα διακρίσεις !!!

 

 

 

Διαβάστηκε 11856 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 14:02
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Κωνσταντίνος Σαμψών

Ο Κωνσταντίνος Σαμψών ασχολείται επαγγελματικά με την επιστήμη της Πληροφορικής και σαν χόμπι έχει τον Αεραθλητισμό (είναι χειριστής Υπερελαφρών Αεροσκαφών και Αλεξιπτώτου Πλαγιάς - μέλος της Αερολέσχης Αγρινίου) και την Ορειβασία (Ιδρυτικό μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Αγρινίου). Ασχολείται επίσης με την Μουσική Σύνθεση έχοντας παρουσιάσει αρκετά μουσικά έργα τα τελευταία χρόνια όπως τα "Mystic Flight", "On Air... myths and tales","Escape to Freedom","Βρες τα φτερά σου..", "Ωδή στην Τριχωνίδα", "Time to Relax", "Το κίτρινο μπλουζάκι", "Γιν' αγέρας και έλα", "Cinematica", "Lounge time" κλπ. Μεγάλη δημοτικότητα έχουν τα τραγούδια που έγραψε για την ομάδα του Παναιτωλικού "Της Καρδιάς μου Ομάδα", "Του Τόπου μας Ζωή", "Παναιτωλικός Ιππότης - 90 χρόνια ιστορία και νέοι στόχοι" και το "Ξέρω μια ομαδάρα". Επιμελείται το παρών site θέλοντας να παρουσιάσει την θετική πλευρά των πραγμάτων καθώς και άγνωστα για τον πολύ κόσμο στοιχεία που αφορούν την περιοχή μας και έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρων.

ksamson.gr