Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:21 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 15:27

Παναιτωλικός: ΔΩΡΕΑΝ στη Θύρα 3 άνεργοι και μαθητές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ δίνει τη δυνατότητα να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας φίλαθλοι που παρά την επιθυμία τους, ενδεχομένως αδυνατούν για οικονομικούς λόγους. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι δελτίων ανεργίας μπορούν να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ τον αγώνα με τον Λεβαδειακό από τη Θύρα 3.

Η διάθεση των ΔΩΡΕΑΝ εισιτηρίων θα γίνει από τα εκδοτήρια του γηπέδου, το Σάββατο από τις 11.00 έως τις 15.00 και την Κυριακή από τις 11.00 έως την έναρξη του αγώνα.

Για την έκδοσή τους απαιτείται προσκόμιση:

Δελτίο ανεργίας σε ισχύ

ΑΜΚΑ

Ταυτότητα ή διαβατήριο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα ίδια έγγραφα απαιτούνται και για την είσοδο στη Θύρα 3, όπου θα γίνει αυστηρή ταυτοποίηση και έλεγχος των στοιχείων του κατόχου.

Επίσης, συνεχίζεται και η διάθεση εισιτηρίων σε μαθητές Σχολείων. Για τον αγώνα της Κυριακής με τον Λεβαδειακό, θα διατεθούν ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια (Θύρα 3) σε μαθητές του 12ου Δημοτικού Αγρινίου, του 1ου Λυκείου Αγρινίου και του Εσπερινού Λυκείου Αγρινίου, οι οποίοι θα τα παραλάβουν από τα Σχολεία τους την Παρασκευή.

Διαβάστηκε 1283 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.