Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  5:57 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 15:00

Ένα χρήσιμο εργαλείο για τους μικρούς μαθητές από την Αριάδνη Δάντε

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
 
Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Τσιπούπολη το έκτο βιβλίο της Αριάδνης Δάντε, με τίτλο «Δέκα ήρωες στην τάξη». Το νέο βιβλίο της συγγραφέως είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για κάθε μαθητή και αποτελεί ένα πλάνο για τη σχολική χρονιά 2017-2018. Οι «Δέκα ήρωες στην τάξη» απευθύνονται σε όλους τους μαθητές προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας (παιδιά 4-8 ετών) και στις 48 σελίδες του βιβλίου περιλαμβάνονται οι μήνες του διδακτικού έτους, πλαισιωμένοι από δέκα ήρωες των παιδικών βιβλίων της Αριάδνης Δάντε, καθώς και οι σχολικές εορτές και αργίες.
 
Κάθε ήρωας του βιβλίου έχει τη δική του προσωπικότητα, με χαρακτηριστικά στοιχεία που υποδηλώνουν την ανεμελιά της τρυφερής, παιδικής ηλικίας, αλλά και καινοτόμα στοιχεία, που τον τοποθετούν στη σύγχρονη πραγματικότητα. Όλοι οι ήρωες του βιβλίου προέρχονται από την εκπαιδευτική σειρά «Μαθαίνω Πληροφορική δίχως υπολογιστή«, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Τσιπούπολη και έχει στόχο να εκπαιδεύσει τα παιδιά σε βασικές έννοιες Πληροφορικής με ευχάριστο τρόπο, δίχως τη χρήση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή.
 
Φωτογραφία του χρήστη Εκδόσεις Τσιπούπολη.
 
Στο συγγραφικό έργο «Δέκα ήρωες στην τάξη» συμπεριλαμβάνονται ευχάριστες ασκήσεις, καθώς και κάρτες διπλής όψης, που στοχεύουν στην εξάσκηση και στην βελτίωση της λεπτής κίνησης των χεριών των παιδιών. Η τελευταία σελίδα του βιβλίου περιλαμβάνει ένα εβδομαδιαίο, ωρολόγιο πρόγραμμα, που διευκολύνει τα παιδιά να καταγράψουν τα μαθήματά τους και τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες με έναν απλό και σύντομο τρόπο.
 
Η τιμή λιανικής πώλησης ανέρχεται στα 8 ευρώ και το Δημιουργικό Παιχνιδοβιβλιοπωλείο «Το Φουρφούρι» (Βότση και Σαλάκου 5, Αγρίνιο, τηλ. επικοινωνίας: 26410-48816) έχει αναλάβει την αποκλειστική διάθεση του βιβλίου.
 
Όσοι φίλοι επιθυμούν το νέο έργο της Αριάδνης Δάντε μπορούν να το παραγγείλουν από σήμερα έως τις 20/10/17 από τις υπεύθυνες του Δημιουργικού Παιχνιδοβιβλιοπωλείου και να το παραλάβουν στην τιμή των 6 ευρώ, κερδίζοντας έκπτωση 25%.
 
 
Διαβάστηκε 2182 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 15:05
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.