Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  8:06 πμ
 
wm small
Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 19:44

Δυναμική παρουσία της ομάδας στίβου της ΓΕΑ στο RUN GREECE ΠΑΤΡΑΣ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού, το Run Greece της Πάτρας, πήραν μέρος οι νέοι αθλητές και αθλήτριες της ομάδας στίβου της ΓΕΑ. Με σύμμαχο τον ηλιόλουστο αχαϊκό ουρανό χιλιάδες άνθρωποι από όλη την Ελλάδα έτρεξαν στον τελευταίο αγώνα της σειράς των Run Greece αποκτώντας μια μοναδική εμπειρία. Περισσότεροι από 4.700 δρομείς συμμετείχαν στους αγώνες, που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς της πόλης.

Η ΓΕΑ στα πλαίσια της προετοιμασίας των αθλητών της, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και με γνώμονα την ανάπτυξη και βελτίωση των ψυχοσωματικών ικανοτήτων που ενδυναμώνονται μέσα από την διαδικασία των αγώνων, έλαβε μέρος με την νεανική της ομάδα αποτελούμενη από παιδιά 11-16 ετών. Οι πολύ επιτυχημένες επιδόσεις των νεαρών δρομέων απέδειξαν ότι ο μέχρι τώρα προπονητικός σχεδιασμός υλοποιείται ικανοποιητικά και κυρίως η αγωνιστική παρουσία τους αναδεικνύει ελπιδοφόρα μηνύματα για τη συνέχεια οικοδομώντας σχέσεις συνεργασίας και συναδελφικότητας μεταξύ των αθλητών.

Στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων αγωνίστηκαν οι Σταμούλης Νίκος, Μπεκούλης Δημήτρης, Σίμος Λάμπρος, Μάττας Αποστόλης, Σίμου Στέβη, Καψάλης Διονύσης, Λαυράνου Μαίρη, Δρόσου Άννα, Αλέστα Αναστασία, Παπαδημητρίου Σέβη, Γκέκα Αλεξάνδρα και Τρομπούκη Σπυριδούλα.

Στον αγώνα των 1000 μέτρων Δημοτικών Σχολείων πήραν μέρος οι Ματσούκας Γιάννης, Σιαπλαούρα Ευτυχία, Τουφεκούλας Παναγιώτης, Σκεπετάρη Χριστίνα, Μαχαιρίδη Άννα-Μαρία και Σίμου Ευτυχία.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές του συλλόγου Ποσονίδης Μπάμπης και Νικολοπούλου Ελένη.

Διαβάστηκε 984 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.