Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:20 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2017 17:47

O Ναυταθλητικός Όμιλος Βόνιτσας για τον διασυλλογικό αγώνα σκαφών Optimist & Laser (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πολύ καλή παρουσία σημείωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Βόνιτσας στον διασυλλογικό αγώνα για σκάφη Optimist & Laser 4.7 που πραγματοποίησε, με παραδοσιακά μεγάλη επιτυχία, ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας το Σαββατοκύριακο 07-08 Οκτωβρίου. Στον αγώνα έλαβαν επίσης μέρος o Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Αστακού, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων, o Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πρέβεζας, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Κεφαλονιάς-Ιθάκης και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών. Ο ΝΑ.Ο. Βόνιτσας συμμετείχε με 7 αθλητές στα Optimist και 1 στα Laser ενώ ο συνολικός αριθμός αθλητών άγγιξε τους 47 και 12 αντίστοιχα.

Οι καιρικές συνθήκες την πρώτη μέρα ήτανε αρκετά δυσμενείς (βροχή και δυνατός αέρας), κάτι που στάθηκε μεγάλο εμπόδιο κυρίως για τους πιο άπειρους αθλητές, παρόλα αυτά διεξήχθησαν συνολικά 3 ιστιοδρομίες. Τη δεύτερη ημέρα η βροχή έδωσε τη θέση της στην ηλιοφάνεια ενώ και ο άνεμος ήταν ελαφρώς πιο αδύναμος, επιτρέποντας την πραγματοποίηση άλλων τριών ιστιοδρομιών. Ο αγώνας γενικά χαρακτηρίστηκε από συναγωνισμό υψηλού επιπέδου, συνεχείς ανατροπές και όμορφο θέαμα.
Μετά το πέρας του αγώνα ακολούθησε γεύμα και η απονομή των επάθλων στους διακριθέντες κάθε κατηγορίας. Από πλευράς ΝΑ.Ο.Β., τη δεύτερη θέση στα κορίτσια κάτω των 11 ετών κατέλαβε η Μελίνα Γκατζίνη ενώ την τρίτη θέση στα Laser, επίσης στα κορίτσια, έλαβε η Έλλη Ζήση. Οι Κωνσταντίνος Τζεφριός, Κωνσταντίνος Σιάμος και Παντελής Κυρίκος πραγματοποίησαν επίσης πολύ καλή εμφάνιση τερματίζοντας στην 5η, 6η και 8η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία τους. Άξιες επαίνων είναι και οι τρείς πρωτοεμφανιζόμενες σε επίσημο αγώνα Μαριλού Κυρίκου, Μυρτώ Πανταζοπούλου και Ελένη Τζεφριού, οι οποίες, σε άγνωστα γι’ αυτές νερά, κατάφεραν και τερμάτισαν σε όλες τις ιστιοδρομίες που συμμετείχαν, βάζοντας τα θεμέλια για ακόμα υψηλότερους στόχους.

Ο ΝΑ.Ο. Βόνιτσας συγχαίρει τον Ν. Ο. Λευκάδας για την άριστη διοργάνωση και φιλοξενία και ευχαριστεί θερμά τον Ι.Ο. Ιωαννίνων για την ευγενική παραχώρηση ενός σκάφους Optimist για τον αγώνα

naftikos-omilos2

naftikos-omilos1

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 938 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.