Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:01 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2017 17:21

Προκρίθηκε και στο Παγκόσμιο Παγκρατίου ο Νίκος Μπανιάς- Υπερήφανοι δηλώνουν οι αστυνομικοί του Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δικαίωσε τις προσδοκίες ο Αγρινιώτης αστυνομικός Νίκος Μπανιάς που έλαβε μέρος στο 5ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Πλήρες Αγων (MMA) που διεξήχθη στο Λουτράκι. Κατέκτησε την 3η θέση και την μάλιστα προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Δικαίως η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας αισθάνεται υπερήφανη και δημοσίως συνεχάρη τον Νίκο Μπανιά. «Μια πολύ σημαντική διάκριση για τον συνάδελφο μας!!! Συγχαρητήρια Νικόλα!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Mε τη σειρά του ο Νίκος Μπανιάς ευχαρίστησε για όλα τον προπονητή του Γιώργο Καψιμάλη ( Kapsimalis Team του Γ.Σ “Ηρακλής” Αγρινίου) και όλους τους συναθλητές του.
Ευχαρίστησε επίσης και όσους τον βοήθησαν (Ε.ΑΣ.Υ Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας- Δ.Ε.Α. Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας-P.N.G ACCOUNTANTS- KΟΥΤΕΡΗΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΟ ΑΕΒΕ-ΚΑΒΑ ΚΟΥΡΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ-V2 CAFE BAR -ATROPOS SPEAKEASY BAR### Κατάστημα XTREME STORES AGRINIO – Chris Blitsas ).

agrinionews.gr

FB_IMG_1507528880072

Διαβάστηκε 1641 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 02:26
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.