Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:44 μμ
 
wm small
Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2017 19:49

Ζητούμενο η επιστροφή στις νίκες παρά τα πολλά προβλήματα για την ΑΕΜ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με πολλές απουσίες αναμένεται να παραταχθεί σήμερα Σάββατο στις 16:00 στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου «Θεόδωρος Πασιόπουλος» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής η ΑΕΜ που υποδέχεται την ομάδα του Ατρόμητου Αντιρρίου.

Τα προβλήματα πολλά για τον νέο τεχνικό της ομάδας Γιώργο Πετσίνη, που με το καλημέρα θα πρέπει να βρει τις απαραίτητες λύσεις στις απουσίες των Βασιλάρη, Κοντοπάνου, Βαβάτσικου, αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Ντζιμάνη και Λίτσου οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα, ενώ δεν υπολογίζεται και ο νεοσύλλεκτος Μπότας.

Ευχαριστημένος από τον ζήλο την προσπάθεια και την μαχητικότητα  που βγάζουν καθημερινά στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του δηλώνει ο νεαρός τεχνικός, που στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας του Μεσολογγίου καλείται να αντιμετώπιση την ομάδα του Αντιρρίου απ όπου και κατάγεται, και για ακόμα μια χρονιά έχει ξεκινήσει φουριόζα στο πρωτάθλημα καθώς στις πρώτες τρεις αγωνιστικές είναι αήττητη με αποτέλεσμα να φιγουράρει μόνη στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 7 βαθμούς.

Κάλεσμα προς το φίλαθλο κοινό της πόλης απευθύνει η διοίκηση της ΑΕΜ για το αυριανό δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του Μεσολογγίου.

Διαιτητές της αυριανής αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Ντζανής, Κουτρουμάνος και Χουλιάρας.


aitosports.gr

Διαβάστηκε 1532 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.