Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  10:55 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 23:43

«Άρωμα» Μεσολογγίου στην εκπομπή του Σπ. Παπαδόπουλου «Στην Υγειά μας»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πανελλαδικά γνωστό θα γίνει το Νεοχώρι, η ευρύτερη περιοχή Μεσολογγίου και φυσικά η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Σαώ», μέσα από τη εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην Υγειά μας», στο SKAI.

Τα γυρίσματα της εκπομπής έχουν ήδη γίνει και η πιθανότερη ημερομηνία προβολής είναι η 14η Οκτωβρίου. Η Ορχήστρα «Σαώ» ήταν προσκεκλημένη του τραγουδιστή Γιώργου Περρή στον οποίο ήταν αφιερωμένη η εκπομπή. Στην ίδια εκπομπή συμμετείχαν και ερμήνευσαν επιτυχίες τους η Ευανθία Ρεμπούτσικα, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Τάκης Ζαχαράτος, τους οποίους η Ορχήστρα συνόδευσε σε πέντε κομμάτια.

Μέσα από αυτή την εκπομπή προβάλλεται η καταπληκτική δουλειά της Ορχήστρας και του Μαέστρου Σπύρου Χολέβα καθώς επίσης και το Νεοχώρι για το οποίο μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

aixminews.gr

Διαβάστηκε 1970 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.