Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:00 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 21:34

Για εκείνους που άλλαξαν τα... δεδομένα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην κατηγορία υπάρχουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που  δεν... λογίζονταν για βασικοί στις αρχές της σεζόν, αλλά πλέον έχουν... ανάλογο τίτλο. 

Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Υπάρχουν φορές που... ξυπνάς... στην εξέδρα ή τον πάγκο και... κοιμάσαι... βασικός, αφού τα δεδομένα αλλάζουν. Για αυτό ο κάθε ποδοσφαιριστής καλείται να δουλεύει πάντα σκληρά ώστε να αρπάξει την ευκαιρία που θα του δοθεί. Υπάρχουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών στην κατηγορία που... αποδεικνύει του λόγου το αληθές.  
ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Αποκτήθηκε ως μία έξτρα λύση για το δεξιό άκρο της άμυνας και τον άξονα. Ο τραυματισμός του Μύγα του άνοιξε την πόρτα για το αρχικό σχήμα και κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του Παν αιτωλικού. Αποκορύφωμα οι δύο τελευταίες κόντρα σε Παναθηναϊκό και Πλατανιά. 
ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ: Στις αρχές της σεζόν ήταν εκτός πλάνων. Ομως με την έλευση του Σάββα Παντελίδη όχι απλά ενεργοποιήθηκε, αλλά ανέκτησε την θέση του στο αρχικό σχήμα. Βασικός και στα 3 ματς μετά την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας. 
ΝΤΕΒΙΣ ΕΠΑΣΙ: Στον Λεβαδειακό υπήρχε από πέρσι ο Ναμάσκο, ενώ αποκτήθηκε και ο Σωτηρίου που όμως στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε. Ετσι ο 24χρονος πορτιέρο ήρθε αρχικά για να δοκιμασθεί. Ομως έπεισε, έμεινε και πλέον είναι ο βασικός της ομάδας. 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΚΟΛΗΣ: Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε από την Λαμία, ώστε να υπάρχει ακόμη μία λύση στα στόπερ. Πλέον όμως είναι βασικός και αναντικατάστατος. Οι «νεοφώτιστοι» δεν πήραν θεωρητικά κάποιον βασικό και εκ των υστέρων δικαιώνονται. 
ΦΙΟΡΙΝ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ: Επέστρεψε στη Νέα Σμύρνη μετά τον περσινό του δανεισμό στη Λαμία και θεωρητικά δύσκολα θα έβρισκε χώρο στο αρχικό σχήμα. Εκείνος όμως άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά, ο τραυματισμός του Γεσίλ τους άνοιξε τον δρόμο για την ενδεκάδα και συγκαταλέγεται πλέον στους βασικούς. 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΚΚΑΛΑΣ: Μέχρι και φέτος ο 25χρονος πορτιέρο είχε μόλις 7 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία, αν και βρίσκεται στον Πλατανιά από το 2013. Στην «ιεραρχία» ήταν δευτεροτρίτος, αλλά ο σοβαρός τραυματισμός του Ομπερχάουζερ του άνοιξε τον δρόμο για το αρχικό σχήμα. Οπου πλέον είναι ο θεωρητικά βασικός κίπερ των Κρητικών.    
 
Διαβάστηκε 1509 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.