Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:33 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 21:08

Περιοδικό "ΠΡΑΣΙΝΟ+ΜΠΛΕ" τεύχος Νο 91 - Σεπτεβρίου 2017

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με κεντρικό θέμα την έκθεση Εναλακτικού τουρισμού NOSTOSEXPO  2017 που θα γίνει στην Ναύπακτο απο 13 εως 16 Οκτωβρίου του 2017, κυκλοφόρησε το τεύχος 91 του περιοδικού "ΠΡΑΣΙΝΟ + ΜΠΛΕ" για τον μήνα Σεπτέβριο. Πολλά ακόμη αφιερώματα και ενδιαφέροντα άρθρα θα βρείτε στις σελίδες του.


Με επιτυχία για 7η χρονιά οι ποδηλατικοί αγώνες ορεινής Ναυπακτίας!

Μεγάλος ο αριθμός των επισκεπτών και αγωνιζομένων οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους για 7η φορά τους Ποδηλατικούς Αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας, στην Άνω Χώρα, στις 26 και 27 Αυγούστου. Η Μη κερδοσκοπική Οργάνωση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Πράσινο+Μπλε, στην προσπάθεια ανάδειξης της φυσικής ομορφιάς της Ορεινής Ναυπακτίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Ναυπακτίας
προσκάλεσαν τους φίλους της ποδηλασίας, σε έναν καθιερωμένο και καταξιωμένο αγώνα, σε μια πανέμορφη τοποθεσία.

Αθλητικός Τουρισμός

Ο αθλητικός τουρισμός ανήκει στις ειδικές μορφές τουρισμού καθώς απευθύνεται σε κατηγορίες τουριστών, όπως αθλητές, φίλαθλοι κ.λπ. Πολλοί ερευνητές επισημαίνουν πως ο αθλητικός τουρισμός, αναφέρεται στην πραγματοποίηση και την εμπειρία ενός ταξιδιού, προκειμένου ο τουρίστας να συμμετέχει ενεργά ή να παρακολουθήσει δραστηριότητες που σχετίζονται με τον αθλητισμό.

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

H Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας και η παγκόσμια ημέρα χωρίς αυτοκίνητο, είναι μια ευκαιρία να αλλάξουμε τις συμπεριφορές μας και τις καθημερινές μας συνήθειες. Είναι μία ευκαιρία να σχεδιάσουμε πόλεις φιλικές στον πολίτη. Να χρησιμοποιήσουμε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, να πάμε με τα πόδια σε πεζοδρόμια χωρίς εμπόδια και με το ποδήλατο στις μικρές αποστάσεις.

Ο Πατραικός εκπέμπει SOS

Τα θαλάσσια απορρίμματα, και ιδιαίτερα τα πλαστικά, αποτελούν το σημαντικότερο περιβαλλοντικό πρόβλημα του παγκόσμιου ωκεανού για τον 21ο αιώνα.

Σχολείο και Υγεία

Tα παιδιά και οι έφηβοι αποτελούν έναν πληθυσμό με ιδιαίτερες ανάγκες και χαρακτηριστικά. Η προάσπιση της υγείας τους και η καλλιέργεια υγιεινών συνηθειών διατροφής και άσκησης αποτελεί μια τεράστιας σημασίας επένδυση για το μέλλον της χώρας.

αυτά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα άρθρα θα διαβάσετε στην ψηφιακή έκδοση του περιοδικού που θα την βρείτε ΕΔΩ

 

Διαβάστηκε 1956 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 21:44
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.