Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:13 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 01:21

Τα best goals της έκτης αγωνιστικής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Match Review του gazzetta.gr παρουσιάζει τα καλύτερα γκολ της έκτης αγωνιστικής και σας δίνει την δυνατότητα να ψηφίσετε το κορυφαίο.

Επιμέλεια:

Σπουδαίες αναμετρήσεις; Δίχως αμφιβολία. Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δε νίκησαν με τους δύο πρώτους να χάνουν κιόλας. Ανατροπές; Βεβαίως. Ο Λεβαδειακός στα τελευταία λεπτά του αγώνα έκανε το 0-1, 2-1. Πρωταγωνιστές; Φυσικά. Ο Κυριάκος Κιβρακίδης πέτυχε το γκολ για το σπουδαίο «διπλό» του Ατρομήτου μέσα στο «Καραϊσκάκης».

Πέντε τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισε το Match Review του gazzetta.gr για να επιλέξετε εσείς το καλύτερο της έκτης αγωνιστικής.

Επιλογή πρώτη: Ρόσα με Πλατανιά (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Ο Παναιτωλικός γύρισε ωραία την μπάλα έξω από την περιοχή και ο μεσοεπιθετικός των «καναρινιών» έπιασε στη κίνηση το σουτ γράφοντας με υπέροχο τρόπο το 0-2.

Επιλογή δεύτερη: Γκιγέρμο Μόλινς με ΠΑΣ Γιάννινα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού εκτέλεσε άψογα το φάουλ που κέρδισε ο συμπαικτής του στέλνοντας την μπάλα στο... παράθυρο του Βελλίδη.

Επιλογή τρίτη: Κυριάκος Κιβρακίδης με Ολυμπιακό (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Ηταν η συνολική προσπάθεια και η κίνηση του δεξιού μπακ του Ατρομήτου. Ο Ουάρντα έβγαλε τη σέντρα και ο Κιβρακίδης ως... εξτρέμ με τρομερή κεφαλιά ψαράκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Επιλογή τέταρτη: Σιλά με Κέρκυρα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Εκτέλεση με τη μία. Ο Σιλά δεν έκανε ούτε κοντρόλ. Οταν του στρώθηκε η μπάλα έξω από την περιοχή έβαλε τα σωστά φάλτσα και την έστειλε στο «γάμα» της εστίας.

Επιλογή πέμπτη: Πέτρος Γιακουμάκης με Απόλλωνα Σμύρνης (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Υποψήφιο και για γκολ της σεζόν. Ο επιθετικός του Λεβαδειακού στις καθυστερήσεις του αγώνα μ' ένα αριστερό σουτ από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία (σχεδόν συμβολή) και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ

gazzeta.gr

Διαβάστηκε 1659 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.