Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  1:57 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017 19:22

"ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ". Έτοιμο το τραγούδι των τίτλων της νέας τηλεοπτικής σειράς, σε στίχους - μουσική - ερμηνεία του Πάνου Γαληνού!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

"ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ". Έτοιμο το τραγούδι των τίτλων της νέας τηλεοπτικής σειράς, σε στίχους - μουσική - ερμηνεία του Πάνου Γαληνού!

Με πυρετώδεις διαδικασίες προχωρούν τα γυρίσματα της νέας τηλεοπτικής σειράς του ηθοποιού και σκηνοθέτη Λευτέρη Στυλιανέλλη που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τις αρχές Ιανουαρίου.

Πρόκειται για ένα αστυνομικό δράμα με πολλές ανατροπές και έντονο το Κρητικό στοιχείο κάτι που υποδηλώνεται και από τη φωτογράφιση των ηθοποιών με φόντο τους πρόποδες του Ψηλορείτη.

Πολλούς από τους ηθοποιούς της σειράς τους γνωρίσαμε εδώ και χρόνια από τη μακρά καριέρα που έχουν διανύσει στην τηλεόραση αλλά και στο θέατρο  και άλλους θα τους μάθουμε τώρα.

Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι υποδύονται ο Λευτέρης Στυλιανέλλης με τη Δήμητρα Μεσημερλή, ενώ σε βασικούς ρόλους θα δούμε τους: Θεόφιλο Βανδώρο, Νίκο Ζιάγκο, Σπύρο Ιωάννου και Χρίστο Φωτίδη.

Η σειρά "ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ" αναμένεται να μας καθηλώσει από το άκουσμα του τραγουδιού των τίτλων με την υπέροχη ερμηνεία του Πάνου Γαληνού!

Διαβάστηκε 2586 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία