Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:31 μμ
 
wm small
Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2017 13:48

Με δυο αθλητες στην εθνικη ομαδα taekwondo ο ΑΣ Θησεας Αιτ/νιας στο πανευρωπαικο πρωταθλημα παιδων- κορασιδων.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε ενα ακομη πανευρωπαικο πρωταθλημα taekwondo  θα δωσει το παρον ο κορυφαιος συλλογος πολεμικων τεχνων ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ. Ο συλλογος θα εχει στην εθνικη ομαδα δυο αθλητριες οπου αγωνιζονται για πρωτη φορα με την εθνικη ομαδα, τις Μπιτσικωκου Δημητρα - 55 κιλα και την Τσιγκα Αρετη -29 κιλα. Ενας απο τους προπονητες της εθνικης ομαδας θα ειναι ο προπονητης του συλλογου Κακαρελης Νικος. Οι αθλητριες βρισκονται στην Ουγγαρια οπου την Πεμπτη θα ξεκινησει το πανευρωπαικο πρωταθλημα και ο πρωτος αθλητης που θα αγωνιστει ειναι η Τσιγκα Αρετη. Οι αθλητριες πηραν την προκριση για το πανευρωπαικο αφου κατεκρησαν μεταλλιο στο ευρωπαικο πρωταθλημα Presidents cap αναμεσα σε 1800 αθλητες. Ειναι οι μοναδικες αθλητριες απο το νομο Αιτ/νιας. 

Ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ ΝΙΑΣ ειναι ο μοναδικος συλλογος με αθλητες -πρωταθλητες στην εθνικη ομαδα στην ιστορια του αθληματος απο το νομο μας. Η επιστημονικη δουλεια που γινεται απο τους δασκαλους Κακαρελη Αλεξιο-Κακαρελη Νικο φερνουν τον συλλογο στις κορυφαιες θεσεις της Ευρωπης. Φετος η χρονια για τον Αγρινιωτικο συλλογο αρχισε πολυ δυνατα κατακτωντας αλλα 5 ευρωπαικα μεταλλια οπου οι αθλητες εξασφαλισαν την εισοδο τους στα πανεπηστημια. Στην εθνικη ομαδα συμμετεχει και αλλος ενας αθλητης απο τον συλλογος της Αθηνας ο Θεοδοσιου Γιωργος οπου αγωνιζεται στα -61 κιλα και προπονητρια στην εθνικη ομαδα θα ειναι και η Αγρινιωτισα Κακαρελη Ζωη.

Το ΔΣ του συλλογου ευχεται καλη επιτυχια σε ολη την εθνικη ομαδα.

Διαβάστηκε 1648 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2017 17:33
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.