Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:19 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017 17:15

"Γιορτή Μανιταριού" στην Κεντρική του Δήμου Ναυπακτίας (Κυρ 15/10/2017)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Γιορτή του Μανιταριού στην Κεντρική  πραγματοποιείται και φέτος, για 5η συνεχή χρονιά, αναδεικνύοντάς την πλέον ως το μανιταροχώρι της ορεινής Ναυπακτίας. Η γιορτή ορίστηκε για την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, στις 12μ.μ., στο χώρο του Σχολείου (βλέπε αφίσα). Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Κεντρικιωτών Ναυπακτίας  «Η Αγία Παρασκευή» διοργανώνει τη γιορτή με τη σημαντική υποστήριξη του ζεύγους Βασίλη και Ελένης Σερεμέτη. Η δράση περιλαμβάνει έκθεση μανιταριών σε συνδυασμό με προβολή συναφούς video ενημέρωσης, στον εσωτερικό χώρο του σχολείου της Κεντρικής. Παράλληλα, στον εξωτερικό χώρο, θα προσφέρονται μανιταροεδέσματα & διάφορα άλλα στους ήχους παραδοσιακής μουσικής.

Η δράση συγχρηματοδοτείται  από το Δήμο Ναυπακτίας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος συμπλήρωσε τριάντα (30) χρόνια συνεχούς  λειτουργίας (1987 – 2017), απαριθμεί περισσότερα από 250 μέλη (σε Ελλάδα και εξωτερικό) και δραστηριοποιείται  συμβάλλοντας καθοριστικά στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της ορεινής Ναυπακτίας, διατηρώντας ανοιχτή συνεργασία με φορείς, Συλλόγους  και τοπικές αρχές (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / www.kentrikivillage.com).

Διαβάστηκε 1697 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.