Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  8:04 μμ
 
wm small
Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2017 14:39

Ο Αγρινιώτης, Βασίλης Πλιάτσικας στον «Δυτικά FM 92.8»: «Θα ήθελα να αγωνιστώ στον Παναιτωλικό» (Ηχητικό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Αγρινιώτης, 29χρονος αμυντικός μέσος που φέτος αγωνίζεται στον Πλατανιά Χανίων μίλησε στον «Δυτικά FM 92.8» και στην εκπομπή του Παρασκευά Μάζη  «ΟΛΑ Sports» για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, την επιστροφή του μετά από οκτώ χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και το ενδεχόμενο να φορέσει κάποια στιγμή τη φανέλα της ομάδας του Αγρινίου, λέγοντας ξεκάθαρα πως θα ήθελε να αγωνιστεί με τα χρώματα του Παναιτωλικού.

Στην διάρκεια της ίδιας συνέντευξης, μίλησε για τις εμπειρίες που αποκόμισε αγωνιζόμενος σε ομάδες του εξωτερικού, ενώ δε δίστασε να απαντήσει και για αναγέννηση της Α.Ε.Κ. σε σχέση με την τότε ομάδα την τετραετία 2005-2009 εκεί που πραγματοποίησε τις περισσότερες εμφανίσεις του, εξαργυρώνοντάς τες με ένα πολύ καλό συμβόλαιο στην Σάλκε.

Ακολουθεί σε ηχητική μορφή όλη η συνέντευξη του Αγρινιώτη ποδοσφαιριστή, Βασίλη Πλιάτσικα:

agriniotimes.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 1834 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.