Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  8:42 μμ
 
wm small
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 18:03

Ξανά στο Αγρίνιο το «The Met: Live in HD» της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης (Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017, στις 19.55)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά από μία πολύ επιτυχημένη σεζόν, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ παρουσιάζει για 7η συνεχόμενη χρονιά το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD» της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, φέρνοντας σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο τα μεγαλύτερα έργα της παγκόσμιας όπερας σε ζωντανή μετάδοση. Μεταξύ των αιθουσών είναι και το Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου, όπως συνέβη και την προηγούμενη χρονιά.

Το Πρόγραμμα μεταδίδεται ταυτόχρονα σε περισσότερες από 2.000 αίθουσες θεάτρων και κινηματογράφων, σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως. Από το ξεκίνημά του, το Δεκέμβριο του 2006, έχει προβάλει ένα ευρύτατο φάσμα από κλασικά αριστουργήματα στη μεγάλη οθόνη, δίνοντας την ευκαιρία στους λάτρεις της όπερας, να απολαύσουν αγαπημένες παραστάσεις και πρωταγωνιστές, μέσα από τις μεγαλειώδεις παραγωγές του σύγχρονου ναού της λυρικής τέχνης, τη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης.

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ έχει εξασφαλίσει για τη σεζόν 2017-2018, ένα πρόγραμμα με 10 μοναδικές παραστάσεις, σε απευθείας μετάδοση από τη σκηνή της Metropolitan Opera. Η πρώτη παρουσίαση, σε παγκόσμια πρεμιέρα, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017, στις 19.55, για πρώτη φορά με την πολυαναμενόμενη «Νόρμα» του Bellini, σε μια νέα παραγωγή του Sir David McVicar και πρωταγωνίστρια τη μοναδική Sondra Radvanovsky.

Η «Νόρμα», μια από τις ωραιότερες όπερες όλων των εποχών, έχει φυσικά χαρακτηριστεί από τη μοναδική ερμηνεία της Μαρίας Κάλλας στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου το 1960, αλλά και σε πολλές άλλες αίθουσες ανά τον κόσμο, μεταξύ αυτών και στη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης. Η ερμηνεία της στον ομώνυμο ρόλο, δημιούργησε ένα αξεπέραστο πρότυπο για τις δραματικές υψιφώνους μέχρι σήμερα, ειδικά στην ερμηνεία της περίφημης άριας «Κάστα Ντίβα», την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε.

Στο Αγρίνιο η μετάδοση θα γίνει στο Δημοτικό Θέατρο.

Η προπώληση εισιτήριων για τις παραστάσεις έχει ξεκινήσει σε όλες τις αίθουσες. Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μεταδόσεων, το δίκτυο αιθουσών και τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων επισκεφθείτε το www.metingreece.com.

Διαβάστηκε 947 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.