Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  8:04 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 17:26

Ασημένιο μετάλλιο στην Πάτρα για την τοξοβόλο της ΓΕΑ, Γιόλα Γερολυμάτου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σημαντική διάκριση πέτυχε η τοξοβόλος της Γυμναστικής Εταιρίας Αγρινίου Γιόλα Γερολυμάτου, η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 30 m ανοιχτού χώρου με ολυμπιακό τόξο στον πρώτο αγώνα που διοργάνωσαν τα Αθλητικά Σωματεία Νοτιοδυτικής Ελλάδας στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον περασμένο Μάιο η αθλήτρια είχε καταλάβει την 4η θέση στην κατηγορία της στους Πανελλήνιους Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο ΟΑΚΑ, ενώ προπονητής της είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Τοξοβολίας, ο Γιώργος Τσώτας.

spo-gerolimatou-asimenio (4)

Όπως δήλωσε η ίδια στο agriniopress.gr: “Ασχολούμαι με την τοξοβολία τα δύο τελευταία χρόνια, κυρίως με καθημερινές προπονήσεις. Δεν το κάνω μόνο για την προσωπική μου προβολή και θα ήθελα επειδή έχω τελειώσει σχολή προπονητικής στην τοξοβολία, να καλέσω όλους τους Αγρινιώτες που ψάχνουν να ασχοληθούν με κάποιο άθλημα, να δώσουν μία ευκαιρία στην τοξοβολία. Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 6:00 το απόγευμα έως τις 9:00 το βράδυ θα γίνονται  προπονήσεις από το τμήμα τοξοβολίας της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ασχοληθούν με το άθλημα”.

spo-gerolimatou-asimenio (3)

spo-gerolimatou-asimenio (2)

 
Διαβάστηκε 1182 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.