Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:48 μμ
 
wm small
Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017 19:02

«από ζάχαρη κι αλάτι» (νέος διαγωνισμός) η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου από το vivlio-life και τις εκδόσεις Ψυχογιός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται για τα ονόματα που κέρδισαν.

Το vivlio-life με την ευγενική υποστήριξη των εκδόσεων Ψυχογιός, θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο «από ζάχαρη κι αλάτι», συγγραφέας Βανέσα Αδαμοπούλου

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο

από ζάχαρη κι αλάτι

Μία περιήγηση από την προκατοχική Ήπειρο, έως την Απελευθέρωση και τον Εμφύλιο, αγγίζοντας την Ελλάδα του σήμερα, με ενδιάμεσους σταθμούς σε Αθήνα, Ρώμη, Χαϊδελβέργη.

Η ζωή του καθηγητή φιλοσοφίας, Αντρέα, κυλά σαν τρεχούμενο νερό. Ως τη στιγμή που θα αλλάξει για πάντα το παρόν, το μέλλον και το παρελθόν του.

Παρακολουθούμε έναν απολογισμό δίχως τεφτέρια, χωρίς να ζυγίζει κέρδη και χασούρες.

Έντονη η παρουσία της μητέρας του ήρωα και ταυτόχρονα παράμερη.

Καίρια η τοποθέτηση της γιαγιάς, που απλά, αλλά καθόλου αφιλοσόφητα παρομοιάζει τη ζωή με ζάχαρη κι αλάτι, σε κάποιους υπερτερεί η γλύκα και σε άλλους η αρμύρα.

Η ένταση των συναισθημάτων που η συγγραφέας περνάει στον αναγνώστη με τις γλαφυρές περιγραφές των καταστάσεων και των εσωτερικών διεργασιών των ηρώων της, καθιστά το κείμενό της ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Διαβάστηκε 3094 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.