Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:35 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 17:33

Η τάξη του ’98

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
«Εκπλήξεις» εις διπλούν έκρυβαν τις τελευταίες ημέρες οι ενδεκάδες του Παναιτωλικού, αλλά σε πρώτη ανάγνωση αμφότερες ήταν… ευχάριστες. Ο Μάκης Χάβος κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη πήρε το ρίσκο και εμπιστεύτηκε τους Μιχάι και Παρρά, ρίχνοντας στα βαθιά δύο ’98αρηδες που προέρχονται από τις ακαδημίες των «κυανοκίτρινων».
 
Ο πρώτος είναι γεννημένος στις 5 Ιουλίου του 1998 και πέρσι έγινε επαγγελματίας. Στις 11 Ιανουαρίου του 2017 έπαιξε για λίγα λεπτά σε ένα ματς Κυπέλλου στη Τούμπα και σε αυτό το γήπεδο έμελλε την Κυριακή να ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικός σε παιχνίδι του Παναιτωλικού. Ο νεαρός στόπερ τα πήγε πολύ καλά, ήταν στο αρχικό σχήμα και στην αναμέτρηση της Τρίτης κόντρα στη Ξάνθη και πλέον αρχίζει να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του. Από πέρσι είναι μόνιμο στέλεχος της Ελπίδων της Αλβανίας και με ύψος πάνω από 1.80, έκλεψε τις εντυπώσεις.
 
Ο δεύτερος είναι συνομήλικός του (12/08/1998) και έγινε επαγγελματίας λίγο πριν την έναρξη της σεζόν. Στις «μικρές» ομάδες του Παναιτωλικού έπαιξε πολλές φορές μπακ, όμως πλέον «μονιμοποιήθηκε» μπροστά. Αριστεροπόδαρος, ντεμπουτάρισε στον αγώνα Κυπέλλου σε επαγγελματικό επίπεδο και μάλιστα ως βασικός. Αν και «ψαρωμένος» έδειξε καλά στοιχεία, πήρε μπάλες και επίσης φάνηκε να έχει όλο το μέλλον μπροστά του.
 
Διαβάστηκε 1121 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.