Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:15 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 20:54

Ο ΟΠΑΠ κεντρικός χορηγός πρωταθλήματος και ονοματοδοσίας της Volley League

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρουσίαση χορηγικής συνεργασίας και κλήρωση του πρωταθλήματος Volley League Πάμε Στοίχημα 2017-18

Ο ΟΠΑΠ και η Ένωση Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών (ΕΣΑΠ) παρουσίασαν, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017, τη χορηγική συνεργασία τους για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Η παρουσίαση έγινε στις εγκαταστάσεις του Ιππόδρομου Αθηνών, στο Μαρκόπουλο, όπου πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση του πρωταθλήματος Volley League Πάμε Στοίχημα 2017-2018. 

Ο ΟΠΑΠ, μέσω του δημοφιλούς παιχνιδιού Πάμε Στοίχημα, είναι ο κεντρικός χορηγός του πρωταθλήματος και της ονοματοδοσίας της Volley League.  Η κορυφαία εταιρεία του κλάδου τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα στηρίζει έμπρακτα και σταθερά το επαγγελματικό βόλεϊ από το 2006, οπότε ιδρύθηκε η ΕΣΑΠ.

Σε αναγνώριση της πολυετούς και σημαντικής στήριξης της Volley League, ο Πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος, απένειμε στον ΟΠΑΠ τιμητική πλακέτα, την οποία παρέλαβε ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΠ, Σπύρος Φωκάς

Ο Brand, Marketing Communication and Sponsorship Director του ΟΠΑΠ, Πάνος Μπόλλας, αναφερόμενος στη χορηγική συνεργασία με την ΕΣΑΠ, τόνισε: «Η χορηγία στη Volley League μας κάνει υπερήφανους για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί η Volley League είναι από τις πιο ανταγωνιστικές και, μέχρι την τελευταία στιγμή, υπάρχουν πάντα εκπλήξεις και, δεύτερον, γιατί επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι ακόμη και σήμερα ο ΟΠΑΠ παραμένει ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού».

Τον σημαντικό ρόλο του ΟΠΑΠ επισήμανε και ο Πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος: «Χωρίς τον ΟΠΑΠ δεν ξέρουμε πού θα βρισκόμασταν, σε ποιο επίπεδο, διότι ο ΟΠΑΠ είναι πάντα, όχι μόνο ο βασικός χορηγός μας, αλλά ο υποστηρικτής μας παντού».

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσφορά του ΟΠΑΠ στον αθλητισμό, την προσπάθεια αναβάθμισης του ελληνικού βόλεϊ, καθώς και την έναρξη της συνεργασίας της ΕΣΑΠ με την ΕΡΤ.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, επίσης, παράγοντες και αθλητές των δώδεκα ομάδων που συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα Volley League Πάμε Στοίχημα 2017-18, προπονητές, καθώς και βετεράνοι αθλητές.  

Εταιρικό προφίλ

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα  για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

Διαβάστηκε 1365 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.