Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  7:44 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 20:42

Η «Φλόγα της Αγάπης» στο Αγρίνιο (ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου συμμετέχει και φέτος στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Αγρίνιο υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου.  Ο Σύλλογος του Αγρινίου υποδέχθηκε και θα φιλοξενήσει τη Φλόγα της Αγάπης στα νέα γραφεία του στην οδό Βότση, δίπλα ακριβώς από τη ΔΕΥΑΑ, εγκαινιάζοντας έτσι τον καινούριο χώρο.

Αύριο η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Αγρινίου (ΛΕΜΟΤ)  θα παραλάβει τη φλόγα και θα την περιφέρει σε περιοχές του Δήμου Αγρινίου. Η αφετηρία της μοτοπορείας θα γίνει στην περιοχή των σφαγείων στις 5:30 το απόγευμα με κατεύθυνση την Εθνική Οδό. Η πρώτη στάση θα πραγματοποιηθεί στη Σπολάιτα, η δεύτερη στη Νεάπολη, τρίτη στάση στο Ελαιόφυτο και τέλος στα Τριαντέικα. Στις στάσεις θα παρευρίσκονται μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων της εκάστοτε περιοχής.

Η μηχανοκίνητη πορεία θα καταλήξει μέσω του Αγίου Κων/νου στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου στις 7:30, όπου οι μοτοσικλετιστές θα παραδώσουν τη φλόγα σε πεζούς και ποδηλάτες (παιδιά, εθελοντές, αιμοδότες, μέλη Συλλόγων του Αγρινίου) για να κινηθούν με τελικό προορισμό την Πλατεία Δημοκρατίας , όπου θα πραγματοποιηθεί και το άναμμα του βωμού στις 8:00. Η εκδήλωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου γίνεται στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, ενώ αύριο το βράδυ, μετά την λήξη της τελετής και το άναμμα του βωμού θα ακολουθήσει συναυλία με την Παναγιώτα Θεοδωροπούλου και τον Παναγιώτη Ζαχαράκη.

Στην άφιξη της φλόγας στο γραφείο των εθελοντών αιμοδοτών, πλην των μελών του συλλόγου και του Δ.Σ. παρευρέθηκαν ο Διοικητής του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Μιχάλης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου και η επικεφαλής της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Ανθούλα Μακρή.  

floga10

floga9

floga8

floga6

floga5

floga4

floga3

gloga1

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1184 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.