Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  1:22 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 12:12

Κέντρο Μελέτης & Ανάγνωσης στην Ανάληψη ζητούν «Οι φίλοι του Μουσείου Ορεινής Τριχωνίδας»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Οι φίλοι του Μουσείου Ορεινής Τριχωνίδας» με επιστολή που απέστειλε στο Δήμο Θέρμου και υπογράφει ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Λοΐζος, προτείνει τη δημιουργία Κέντρου Μελέτης & Ανάγνωσης στην Τοπική Κοινότητα Ανάληψης, από δωρεές συγγραμμάτων και ηλεκτρονικού υπολογιστή που έχει εξασφαλίσει.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, «σε μια κοινωνία που συνεχώς αλλάζει και μεταμορφώνεται είναι αναγκαία η δημιουργία υποδομών που θα προσφέρουν ενημέρωση, γνώση και πληροφορίες, Σήμερα στείλαμε την πρόταση μας στο Δήμο Θέρμου για την δημιουργία για πρώτη φορά όχι μόνο στα όρια του Θέρμου αλλά και της Αιτωλοακαρνανίας ενός σύγχρονου ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ πλήρως εξοπλισμένο ώστε και στο πιο απομακρυσμένο χωριό του τόπου μας οι κάτοικοι και ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι να έχουν πρόσβαση αλλά πολύ περισσότερο να έχουν ένα σημείο συζήτησης, σκέψης και διαλόγου»…

Η επιστολή του συλλόγου:

Ο Πολιτιστικός μας σύλλογος συνεπής σε όλα αυτά που έχει αποφασίσει να πράξει σας κάνει γνωστό με την παρούσα επιστολή την πρόθεσή του για την δημιουργία στην Τοπική Κοινότητα Αναλήψεως ενός Κέντρου Μελέτης & Ανάγνωσης ώστε τα νέα παιδιά του χωριού, οι μεγαλύτεροι αλλά και ευρύτερα κάτοικοι των γύρω περιοχών να μπορούν να μελετήσουν, να διαβάσουν, να δανειστούν βιβλία και να συζητάνε διάφορα θέματα καλλιεργώντας και δημιουργώντας ένα διαφορετικό κλίμα που θα είναι προς το κοινό καλό.

Σας ενημερώνουμε ότι με δωρεά έχουμε εξασφαλίσει περισσότερα από 350 συγγράμματα τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα ενώ επίσης έχουμε εξασφαλίσει και ηλεκτρονικό υπολογιστή για να έχουν πρόσβαση οι επισκέπτες του Κέντρου.

Προτείνουμε το χώρο του νυν Κοινοτικού Καταστήματος ως την καλύτερη λύση αφού βρίσκεται στο κέντρο του χωριού και είναι άμεσα προσβάσιμος και μπορεί εύκολα και γρήγορα να μετατραπεί σε Κέντρο Μελέτης & Ανάγνωσης ενώ είναι ευδιάκριτος για τους περαστικούς που θα θελήσουν κάποια πληροφορία. Το ωράριο λειτουργίας θα συζητηθεί μαζί σας, την ευθύνη για τήρηση του οποίου θα έχει ο Σύλλογος μας όπως ευθύνη θα έχει ο Σύλλογος μας και για την καθαριότητα.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και είμαστε στην διάθεσή σας να συζητήσουμε οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 792 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.