Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 14:51

Δέκα πράγματα που μάθαμε από την τέταρτη αγωνιστική

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

To Match Review του gazzetta.gr παρουσιάζει δέκα πράγματα που μάθαμε/είδαμε από την τέταρτη αγωνιστική της φετινής Σούπερ Λιγκ.

Για να σκοράρεις στον Λεβαδειακό πρέπει να «φτύσεις αίμα»

Δεν είναι πως δεν το ξέραμε, αλλά επιβεβαιώθηκε σε έναν ακόμα αγώνα, πως για να μπορέσει μια ομάδα να σκοράρει στον Λεβαδειακό θα πρέπει να «φτύσει αίμα».

Κακή η συνολική αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού

Τα αμυντικά προβλήματα στον Ολυμπιακό παραμένουν, είναι σημαντικά και έχουν να κάνουν συνολικά με την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Οι Πειραιώτες δέχονται πολλές φάσεις σε κάθε αγώνα, όπως έγινε και με τον Αστέρα. Και δεν μιλάμε μόνο για το γκολ που έβαλαν οι Αρκάδες, αλλά για τις φορές που ο Καπίνο χρειάστηκε να επέμβει.

Πολυτέλεια ο πάγκος του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ από την μέση και μπροστά έχει πολλές και εξαιρετικές λύσεις, κάτι που φάνηκε και κόντρα στον Παναιτωλικό. Ειδικά σε ματς απέναντι σε ομάδες με κλειστές άμυνες, το να μπορείς να βάλεις αλλαγή τον Βιεϊρίνια και τον Πέλκα ή τον Μπίσεσβαρ και τον Ελ Καντουρί σε άλλη περίπτωση, είναι πολυτέλεια.

Συνεχίζει να έχει τα θεματάκια της η διαιτησία

Η διαιτησία έχει τα θεματάκια της και σίγουρα πρέπει να τα λύσει άμεσα. Ειδικά στην τέταρτη αγωνιστική είχαμε πολλές διαμαρτυρίες, με τις περισσότερες εξ' αυτών να είναι σωστές. Και οι διαιτητές άνθρωποι είναι και πρέπει να δρουν τα πατήματά τους, αλλά ας το κάνουν όσο γίνεται πιο άμεσα γιατί η γκρίνια θα πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Δεν μπορεί να κερδίσει ο Ατρόμητος

Ακόμα δεν έχει μάθει να κερδίζει ο Ατρόμητος. Ναι κόντρα στην ΑΕΛ δικαίως φωνάζει για το γκολ που του ακυρώθηκε, αλλά όπως και να το κάνουμε σε τέσσερις αγώνες ισάριθμες ισοπαλίες και όχι κόντρα σε μεγαθήρια, δεν είναι και ο καλύτερος απολογισμός για την ομάδα του Περιστερίου.

Ηγέτης που έλειπε στην άμυνα του Παναιτωλικού ο Μόρας

Μπορεί να έχασε, αλλά κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Τούμπα ο Παναιτωλικός έδειξε πως φέτος φτιάχνει άμυνα. Ο Μόρας ήταν θετικότατος και το σημαντικό για τους Αγρινιώτες είναι πως δίπλα του θα γίνουν καλύτεροι και ο Μιχάι που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, αλλά και ο Χαντάκιας.

Ο Σουηδός χρειαζόταν στο κέντρο του Παναθηναϊκού

Ο Χίλιεμαρκ με το καλημέρα έδειξε τα καλά του στοιχεία. Δημιουργεί φάσεις, δίνει ασίστ, απειλεί με σουτ και όταν γνωρίσει ακόμα καλύτερα την ομάδα του θα βοηθήσει παραπάνω. Επίσης είδαμε ακόμα μία φορά τον Κουτρουμπή να κάνει ένα μεγάλο λάθος. Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε κακή κατάσταση και είναι λίγο επικίνδυνος για την ομάδα του Ουζουνίδη, όπως φάνηκε και στην αγκωνιά στον Κονέ.

Λίγα τα γκολ για τον Πλατανιά

Τέσσερις αγώνες, μόλις δύο γκολ. Ο Πλατανιάς δείχνει να έχει τα θεματάκια του στην επίθεση, αν και για να τα λέμε και όλα, κόντρα στην Κέρκυρα βρέθηκε και σε εξαιρετική ημέρα ο Γιαννακόπουλος. Αυτό που μένει πάντως είναι το μηδέν...

Όχι απλά δεν σκοράρει, αλλά δεν κάνει ούτε και φάσεις η ΑΕΛ

Δεν το μάθαμε την 4η αγωνιστική, απλά επιβεβαιώθηκε. Η ΑΕΛ έχει όχι απλά πρόβλημα στο γκολ, αλλά και στην δημιουργια φάσεων. Όταν σε 4 αγωνιστικές έχεις κάνει μόλις 7 τελικές μέσα στο τέρμα, τότε υπάρχει θέμα και είναι σοβαρό...

Δεν σκοράρεις ούτε με αίτηση στην ΑΕΚ

Η αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ είναι η καλύτερη του πρωταθλήματος στις τέσσερις έως τώρα αγωνιστικές. Οι... κιτρινόμαυροι δεν δέχονται γκολ ούτε με αίτηση, έχοντας κρατήσει το μηδέν σε όλα τα έως τώρα ματς που έχουν δώσει.  

http://www.gazzetta.gr

Διαβάστηκε 998 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 20:56
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.