Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:43 μμ
 
wm small
Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 16:57

15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στο Αγρίνιο (Πεμ 21 - Παρ 22/9/2017)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου συμμετέχει και φέτος στην  Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών που θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο υπό την αιγίδα του δήμου.  Ο σύλλογος θα υποδεχτεί και θα φιλοξενήσει τη Φλόγα της Αγάπης  στα νέα Γραφεία του, την Πέμπτη 21-9-2017 και ώρα 7:30 το απόγευμα (στην οδό Βότση, δίπλα στη ΔΕΥΑΑ), εγκαινιάζοντας έτσι τον καινούργιο χώρο.

Την επόμενη ημέρα Παρασκευή 22-9-2017 η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Αγρινίου (ΛΕΜΟΤ)  θα παραλάβει τη Φλόγα και θα την περιφέρει σε περιοχές του δήμου Αγρινίου.  Η αφετηρία της μοτοπορείας  θα γίνει στην περιοχή «Σφαγεία»  στις 5:30 το απόγευμα με κατεύθυνση την Εθνική Οδό.  Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στη μοτοπορεία, θα πρέπει να παρευρεθεί με τη μηχανή και απαραίτητα το κράνος του. Πρώτη στάση θα πραγματοποιηθεί στη Σπολάιτα, δεύτερη στάση στη Νεάπολη, τρίτη στάση στο Ελαιόφυτο και τέλος στα Τριαντέικα.  Στις στάσεις θα παρευρίσκονται μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων των περιοχών.

Η μηχανοκίνητη πορεία θα καταλήξει μέσω  του Αγίου Κων/νου στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου στις 7:30 (τέρμα Παπαστράτου), όπου οι μοτοσικλετιστές θα παραδώσουν τη Φλόγα σε  πεζούς και ποδηλάτες:  παιδιά, εθελοντές, αιμοδότες, μέλη Συλλόγων του Αγρινίου, για να κινηθούν με τελικό προορισμό την Πλατεία Δημοκρατίας , όπου θα πραγματοποιηθεί και το άναμμα του Βωμού στις 8:00.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας θα ακολουθήσει συναυλία με την Παναγιώτα Θεοδωροπούλου και τον Παναγιώτη Ζαχαράκη.

*Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στις εκδηλώσεις θα παραλάβει μπλουζάκι είτε στην έναρξη στην περιοχή «Σφαγεία» είτε στο Δημοτικό Πάρκο.

Καταλήγοντας η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ
Δίνοντας αίμα
σώζεις ζωές…

https://seaagriniou.blogspot.gr

Διαβάστηκε 1342 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.