Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:35 πμ
 
wm small
Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 11:45

Προθεσμίες που πρέπει να γνωρίζουν τα μέλη του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας για τις προσεχείς εκλογές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η εκλογική επιτροπή του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνει στις επιχειρήσεις – μέλη του, ότι τα νομικά πρόσωπα – μέλη του Επιμελητηρίου (εταιρείες προσωπικές, κεφαλαιουχικές, συνεταιρισμοί) και τα υποκαταστήματα επιχειρήσεων που εδρεύουν σε άλλο Νομό ή αλλοδαπών επιχειρήσεων, καλούνται να υποβάλλουν στην εκλογική επιτροπή τις εξουσιοδοτήσεις για τους εκπροσώπους τους που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα το αργότερο μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 13.30 μ.μ..

Η εξουσιοδότηση των εκπροσώπων γίνεται σε ειδικό έντυπο που έχει συντάξει η Εκλογική Επιτροπή και βρίσκεται αναρτημένο στον ιστότοπο του Επιμελητηρίου.

Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν τα μέλη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας εφόσον έχουν εγγραφεί στα μητρώα μέχρι και 9η Δεκεμβρίου 2016 και έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις ως εξής:

  1. Τα Νομικά πρόσωπα, εφόσον έχουν καταβάλει, το αργότερο μέχρι και 31 Οκτωβρίου 2017, τα τέλη τήρησης μερίδας στο Γ.Ε.ΜΗ. (μέχρι και του έτους 2016),
  2. Τα Φυσικά πρόσωπα, εφόσον έχουν καταβάλει, το αργότερο μέχρι και 31 Οκτωβρίου 2017, τα τέλη τήρησης μερίδας Γ.Ε.ΜΗ. ή την ετήσια συνδρομή στο Επιμελητήριο (μέχρι και του έτους 2016). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τις οικονομικές τους υποχρεώσεις και το τμήμα κατάταξή τους από την Υπηρεσία του Επιμελητηρίου.

Περισσότερες πληροφορίες στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, τηλ. 2641074571 και 2641074552.

Ο Πρόεδρος Της Εκλογικής Επιτροπής
Υφαντής Ξενοφών Δικηγόρος

Διαβάστηκε 945 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.