Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  1:26 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 17:12

Ο Δήμος Αγρινίου τιμώντας τον αγωνιστή της αγροτιάς ΜΗΤΣΟ ΒΛΑΧΟ πραγματοποίησε πολιτικό μνημόσυνο την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 10.30 π.μ. στην Πλατεία Κυψέλης.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγρινίου κ.Φωτάκης Βασίλης ο οποίος αναφέρθηκε στο γεγονός .

Παρευρεθήκαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Σαλακίδου Όλγα και Γρίβας Ευθύμιος, ο Πρόεδρος της  Τοπικής  Κοινότητας  Κυψέλης κ. Αθανασάκης Λεωνίδας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Χασιώτης Ευθύμιος, ο Δ/ντης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραγκούνης Σταύρος, ο Εκπρόσωπος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής  Ενότητας Λεπενούς κ. Πελοπίδας Ψηλός, ο Εκπρόσωπος της Νομαρχιακής  Επιτροπής Σύριζα κ. Μανδέλος Παναγιώτης, ο Εκπρόσωπος Νέων Σύριζα Στράτου Παπαευθυμίου Νικόλαος , ο

Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αγρινίου κ. Καλλίμορφος Ιωάννης, ο Εκπρόσωπος Αγροτικού Συνεταιρισμού Λεπενούς κ. Μπέλος Αναστάσιος, ο Πρόεδρος ΤΟΕΒ Οζερού κ. Παπαευθυμίου Ηρακλής, η Υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου κ. Μακρή Ανθούλα και Εκπρόσωπος και μέλη της Οικογένειας του Μήτσου Βλάχου.

 Τιμές απέδωσε η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου

Διοργάνωση :

Δημοτική Κοινότητα Λεπενούς, Τοπική Κοινότητα Κυψέλης, Αγροτικός Συνεταιρισμός Λεπενούς «Ένωση», Αγροτικός Συνεταιρισμός Λεπενούς «Ελπίδα», Αγροτικός Σύλλογος Λεπενούς, Οικογένεια Βλάχου

 

Διαβάστηκε 1320 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.