Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:38 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 11:07

Γραφείο Πληροφόρησης Τουρισμού της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας, στο Λιμάνι της Πάτρας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνάντηση εργασίας μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, κ. Κώστα Καρπέτα, με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΠΑ, κ. Νίκο Κοντοέ, παρουσία και του Αντιπροέδρου του ΟΛΠΑ, κ. Σπ. Αργυριάδη, πραγματοποιήθηκε, προ ημερών, στα γραφεία του ΟΛΠΑ.

 Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να παραχωρήσει ο ΟΛΠΑ προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έναν χώρο για την κατασκευή και λειτουργία Γραφείου Πληροφόρησης Τουρισμού.

 Επιπρόσθετα, συζητήθηκε να υπάρξει πιο στενή συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας. Ειδικότερα, θα υπάρξει πρωτοβουλία από κοινού συνάντησης με εκπροσώπους των ακτοπλοϊκών εταιρειών, ώστε να προβάλλεται η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ως τουριστικός προορισμός εντός των πλοίων που εκτελούν δρομολόγια από και προς το Λιμάνι της Πάτρας.

Ανάλογη συνάντηση θα οργανωθεί  και με tour operators με σκοπό την παρουσίαση του προσφερόμενου τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

 Τέλος, στη συνάντηση συμμετείχαν και τα στελέχη της Περιφέρειας, κα Ο. Λόη και κ. Λ. Βασιλειάδης.

Αντίστοιχα γραφεία πληροφόρησης τουριστών, θα δημιουργήσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο Λιμάνι του Κατακόλου και στα αεροδρόμια Αράξου και Ακτίου (υπάρχει ήδη και θα αναβαθμιστεί).

Διαβάστηκε 822 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.