Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  3:20 πμ
 
wm small
Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017 21:06

«Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας» στο Αγρίνιο (ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα από το Παπαστράτειο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου το περπάτημα συμβολικής σημασίας, με κατάληξη την πλατεία Δημοκρατίας, όπου  διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό. Κεντρικό μήνυμα της διοργάνωσης ήταν “Χαμογέλα… Μη Σταματάς”. Διοργανωτής της εκδήλωσης ήταν ο νεοσύστατος στην περιοχή σύλλογος «Ελεάνα», ενώ η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου, τον Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών Αιτωλοακαρνανίας, τον Σύλλογο ΑΜΕΑ Αιτωλοακαρνανίας και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοσίας.  

Το «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας» ξεκίνησε το 2003, μετά από πρόταση της Προέδρου του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου κυρίας Θάλειας Γεωργά και μιας ομάδας ειδικευμένων εθελοντών, και πραγματοποιείται μέχρι και σήμερα με μεγάλη επιτυχία.

Παρόμοιες εκδηλώσεις υλοποιήθηκαν σήμερα και σε άλλους δήμους της χώρας και σκοπό είχαν την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα υγείας, πρόληψης και αντιμετώπισης των ρευματικών παθήσεων. Στις ρευματικές παθήσεις περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η αγκυλοποιητική σπονδυλοαρθρίτιδα, η νεανική ρευματοειδής αρθρίτιδα, η ψωριασική αρθρίτιδα, η ουρική αρθρίτιδα, η ινομυαλγία, ο Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος, το Σκληρόδερμα, κ.λπ.

perpatima1

perpatima2

perpatima3

perpatima4

perpatima5

perpatima6

perpatima7

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1127 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.