Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:15 μμ
 
wm small
Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017 13:19

Κυριακίδης: «Μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο πορτιέρο του Παναιτωλικού ήταν… σκασμένος για τον τρόπο που έχασαν σήμερα τα «καναρίνια»

«Σκασμένος» από τον τρόπο που ηττήθηκε σήμερα ο Παναιτωλικός στη Τούμπα ήταν ο Κυριακίδης,. «Μας στεναχωρεί πολύ το αποτέλεσμα, δουλέψαμε καθ΄όλη την διάρκεια της εβδομάδας αλλά ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τη φάση που είχε με τον Πρίγιοβιτς και πήρε τη νίκη», είπε αρχικά ο έμπειρος πορτιέρο.

Και συνέχισε για τον ΠΑΟΚ, από τον οποίο ξεκίνησε. «Τους γνωρίζουμε πολύ καλά σαν ομάδα, πέρσι ήμασταν αντιμέτωποι τέσσερις φορές. Φέτος, έχει κάνει αλλαγές, και η μεγαλύτερη αφορά τον προπονητή. Ο Λουτσέσκου είναι σπουδαίος προπονητής, Θέλει χρόνο για να βγάλει δουλειά, για να κάνει ένα σύνολο για τον ΠΑΟΚ αντάξιο του ρόστερ που διαθέτει. Οι νίκες σου δίνουν ψυχολογία και πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ το θέλει αλλά θα πρέπει να μάθει να δέχεται και νίκες όπως σήμερα με 1-0. Σημασία δεν έχει ο τρόπος που αγωνίζεσαι αλλά το αποτέλεσμα. Όταν το αποτέλεσμα είναι νίκη, την κρατάς και πας παρακάτω».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1124 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.