Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:58 πμ
 
wm small
Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017 23:35

Το 21χρονο μοντέλο Sjana Earp που λατρεύει να κάνει γιόγκα [φωτό]

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Sjana Earp είναι αναμφισβήτητα μία σταρ του Instagram. Η μεγάλη φαν της γιόγκα μπορεί να θεωρηθεί κατάλληλη στο να δίνει συμβουλές για το πώς να αποκτήσετε πολλούς followers στο γνωστό κοινωνικό δίκτυο αφού ήδη μετράει 1,2 εκατομμύρια ακολούθους.

Το μόλις 21 ετών μοντέλο ανεβάζει πλήθος φωτογραφιών από την καθημερινότητά της και τη ζωή της που περιλαμβάνει πολλά και διαφορετικά μπικίνι και πολλή γιόγκα.

Ωστόσο η ίδια επισημαίνει ότι η διαδικτυακή ζωή είναι διαφορετική από την πραγματικότητα, λέγοντας: «Θέλω μόνο να επισημάνω ότι όσοι έχουν χιλιάδες, εκατοντάδες χιλιάδες ή ακόμα και εκατομμύρια οπαδούς στα κοινωνικά δίκτυα δεν σχετίζεται με τον αριθμό των φίλων που έχουν στην πραγματική ζωή. Δεν καθορίζει το πόσο αρεστοί είστε, τη δημοτικότητά σας, την ευτυχία σας, και σίγουρα δεν καθορίζει την αξία σας ως άτομο».

sjanaelise2sjanaelise3sjanaelise4sjanaelise5sjanaelise6sjanaelise7sjanaelise9sjanaelise10sjanaelise11sjanaelise12sjanaelise13sjanaelise14sjanaelise8

http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 3626 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.