Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  1:53 μμ
 
wm small
Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017 20:39

Τσάμπα ήττα (ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 1-0)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρόλο την καλή εμφάνιση ο Παναιτωλικός δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα στην Τούμπα. Τα καναρίνια είχαν εξαιρετική αμυντική λειτουργία αλλά μια αμυντική αδράνεια έδωσε το δικαίωμα στον Πρίγιοβιτς να σκοράρει και να χαρίσει την νίκη στον ΠΑΟΚ.

Αν στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Χάβου δεν ήταν τόσο ατομιστές στην τελική προσπάθεια, μπορεί τα σημερινό αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό.

Στο τέλος του αγώνα ο Μόρας χτύπησε στο χέρι και αυτό ίσως είναι το μεγαλύτερο «κακό» από το σημερινό παιχνίδι.

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 1-0

Ο Παναιτωλικός είχε για ακομη μια φορά υποδειγματική αμυντική λειτουργία καταφέρνοντας στο πρώτο ημίχρονο να μην δεχθεί ούτε μια καλή φάση από τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις, με τον Παναιτωλικό να χτυπά στην αντεπίθεση. Οι παίκτες του Χάβου παρόλο που έβγαιναν πολύ καλά στην αντεπίθεση φάνηκαν αρκετά ατομιστές με αποτέλεσμα να μην «σπάνε» την μπάλα στο τέλος και να χάνονται σημαντικές ευκαιρίες. Η πιο σημαντική φάση του πρώτου ημιχρόνου έγινε στο 18’ λεπτό όταν ο Κλέσιο είχε δυο παίκτες να δώσει την μπάλα και να βρεθούν απέναντι από τον Ρέι αλλά ο εξτρεμ των κυανοκίτρινων αποφάσισε να τελειώσει μόνος την φάση και να χαθεί μια τεράστια ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Το πρώτο μέρος τελείωσε χωρίς ουσιαστικά να γίνει άλλη φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά αλλά ο Παναιτωλικός συνέχισε να έχει καλή αμυντική λειτουργία. Η πρώτη καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 61’ λεπτό με διπλή ευκαιρία. Η είσοδος του Πέλκα και του Βιερίνια ανέβασαν τον ΠΑΟΚ που έπαιζε καλύτερα αλλά δεν έχανε μεγάλες ευκαιρίες. Ο Παναιτωλικός στην μοναδική αδράνεια της άμυνας το πλήρωσε αφού στο 75 λεπτό ο Πρίγιοβιτς βρέθηκε αφύλακτος μέσα στην περιοχή και με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μετά το γκολ ο Χάβος πέρασε τον Μαζουρέκ που ήταν πολύ δραστήριος, προσπάθησε να απειλήσει από κάποια στημένα, χωρίς όμως να φτιάξει φάση, με αποτέλεσμα το 1-0 να είναι και το τελικό σκορ.

Οι καλύτερες φάσεις

1’ Έναρξη στο παιχνίδι

5' Σουτ του Ντίας μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, ψηλά άουτ η μπάλα

18' Φεύγει στην αντεπίθεση ο Παναιτωλικός με 3 παίκτες εναντίον 2 του ΠΑΟΚ, αλλά ο Κλέσιο λανθασμένα επέλεξε να τελειώσει μόνος του τη φάση

Λήξη α' ημιχρόνου

46’ Εναρξη Β μέρους

54' Τρομερή ενέργεια του Μάτος που γύρισε την μπάλα με δύναμη στην καρδιά της μικρής περιοχής, αλλά έδιωξε ο Κυριακίδης

61' Τρομερή διπλή ευκαιρία για ΠΑΟΚ! Σέντρα του Ελ Καντουρί για την κεφαλιά του Μάτος, ενστικτώδης επέμβαση του Κυριακίδη και στην επιστροφή το σουτ του Πέλκα, απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Μόρας

69' Στραβοκλωτσιά του Βιεϊρίνια, περίεργα φάλτσα της μπάλας που καταλήγει εκτός στόχου

75' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Πρίγιοβιτς με κεφαλιά κάνει το 1-0, έπειτα από σέντρα του Τσίμιροτ

90+6 Τέλος στο παιχνίδι


Γήπεδο: Τούμπα

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας) & Δημήτρης Γκάγκας(Λάρισας)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Λέοβατς, Κάτσε (63΄ Βιεϊρίνια), Τσίμιροτ, Κάμπος, Ελ Καντουρί, Μακ (53΄ Πέλκας), Πρίγιοβιτς (80΄ Κουλούρης).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ρότσα, Μιχάι, Μόρας, Μαρινάκης, Πάουλο, Μπεχαράνο (72΄ Μπράβο), Ρόσα, Λόπες (77΄ Μάζουρεκ), Κλέσιο, Ντίας (71΄ Μαρκόφσκι).

Γκολ: 75' Πρίγιοβιτς

panaitolikos1926.gr

Διαβάστηκε 1617 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.