Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:22 μμ
 
wm small
Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017 17:34

Ανακοίνωση Συνεταιρισμού Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Αμφιλοχίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αγαπητό επιβατικό κοινό

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ανάγκες της καθημερινότητας σας για γρήγορη και ασφαλή μεταφορά και έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα από μέρους μας να διαφυλάξουμε τις αρχές που μας χαρακτηρίζουν σαν επαγγελματίες ‘’ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ-ΤΑΧΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ’’ και σε μια εποχή που δεχόμαστε μια πρωτοφανή για τον κλάδο μας επίθεση από εξωγενής παράγοντες που ουδεμία σχέση έχουν με το μεταφορικό έργο προχωρήσαμε σε μια πρωτοποριακή κίνηση στο χώρο των μεταφορών για την πόλη και το Δήμο Αμφιλοχίας.

Δημιουργήσαμε τον πρώτο αστικό μεταφορικό συνεταιρισμό ιδιοκτητών ΤΑΞΙ στην Αμφιλοχία.
Ο τουριστικός –μεταφορικός συνεταιρισμός ΤΑΞΙ Αμφιλοχίας ‘’ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΣΥΝ. ΠΕ’’ διαθέτει ένα ικανό και αξιόπιστο στόλο οχημάτων έως και εννέα θέσεων έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη για μεταφορά προσώπων άμεσα-άνετα και με ασφάλεια ολόκληρο το 24ωρο.

Μετά τιμής ο πρόεδρος
Ευάγγελος Μύγας

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1257 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.