Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  4:12 πμ
 
wm small
Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017 17:26

1ος διαγωνισμός αθλητικού ψαρέματος στην Ναύπακτο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μπορεί από τον 1ο διαγωνισμό αθλητικού ψαρέματος που διοργανώθηκε στην Ναύπακτο σήμερα το πρωί να έλειψε η μεγάλη ψαριά,ωστόσο δεν έλειψαν οι συμμετοχές 15 τον αριθμό για πρώτη φορά,όπως επίσης η όρεξη και η καλή διάθεση για ένα χόμπι που είναι ιδιαίτερα αγαπητό στον τόπο μας για μικρούς και μεγάλους

Διοργανωτής ο σύλλογος «Με την καρδιά μας» και υποστηρικτές επιχειρήσεις,η εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ Ναυπάκτου και Nafpaktianews.

Το παρόν στην διοργάνωση έδωσε η δημοτική σύμβουλος και νέα πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Αγγ.Σμπούκη η οποία μίλησε τόσο για την εκδήλωση όσο και για τη νέα της θέση στην επιχείρηση,υποσχόμενη ακόμα καθαρότερα νερά στις παραλίες μας προκειμένου να απολαμβάνουμε ακόμα καλύτερες και μεγαλύτερες ψαριές

Οι νικητές ζύγισαν την ψαριά τους και οι 6 πρώτοι πήραν εκτός από το μετάλλιο συμμετοχής και από ένα καλάμι ψαρέματος για ατέλειωτες ώρες ενασχόλησης με το αγαπημένο τους χόμπι.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1233 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.