Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  4:36 πμ
 
wm small
Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017 14:50

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ματς χωρίς… αύριο είναι αυτό της Τούμπας για τον «Δικέφαλο» και τα «καναρίνια».

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει το «συγκρότημα» του Αγρινίου και οι δύο «μονομάχοι» χρειάζονται τη νίκη, όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για την ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τη νέα απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα με την «λευκή» ισοπαλία 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη, ενώ η ομάδα του Μάκη Χάβου από το 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνης.

Με Βιεϊρίνια και Σαμπράνο

Ο Πορτογάλος αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν οι Σάχοβ, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Κωνσταντινίδης, Λεβέκ, Μυστακίδης, Γλύκος, Σαμπάνης, Μπρκιτς.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ρέι, Πασχαλάκης, Λέοβατς, Μάτος, Σαμπράνο, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Τσίμιροτ, Κάτσε, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Ελ Καντουρί, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης, Λημνιός.

Με απουσίες τα «καναρίνια»

Ο Μάκης Χάβος δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο» τους Μοράρ και Μύγα που είναι τραυματίες.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Κυριακίδης, Τσέναμο, Σταματόπουλος, Ροντρίγκες, Μπράβο, Μασουρέκ, Ρόσα, Κλέζιο, Ντίας, Μαρκόβσκι, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μόρας, Τσοκάνης, Ρότσα, Μαρινάκης, Παρράς, Βασιλούδης, Χαντάκιας, Μιχάι, Λόπες, Γιαννιώτης, Γκασούκας.

Οι «ασπρόμαυροι» αφήνουν πίσω τους την εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης και θέλουν πέρα από τη νίκη και μια καλή εμφάνιση, που θα φέρει έναν αέρα αισιοδοξία για το μέλλον. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Βιεϊρίνια και Σαμπράνο, οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και ίσως πάρουν χρόνο συμμετοχής, αν το επιτρέψει η αναμέτρηση.

Οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να παραταχθούν από τον Ρουμάνο τεχνικό με τον Ρέι στην εστία και τους Βαρέλα και Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας. Οι Μάτος και Λέοβατς θα είναι οι δυο μπακ, με τους Μαουρίτσιο και Τσίμιροτ στη μεσαία γραμμή. Οι Κάμπος, Ελ Καντουρί και Μακ θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

campos

Πρόβλημα με Κάμπος που είναι αμφίβολος

Ο Τζάλμα Κάμπος συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής, αλλά κατά τη διάρκεια της αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του να είναι αμφίβολη και θα αποφασιστεί λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα.  Ο Λουτσέσκου αποφάσισε να πάρει στην αποστολή, εκτός των Βιεϊρίνια και Σαμπράνο, ως 19ο τον Δημήτρη Λημνιό, που θα είναι αυτός ο οποίος θα καλύψει το κενό του Κάμπος σε περίπτωση κατά την οποία δεν μπορέσει τελικά να αγωνιστεί.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1408 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.