Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  8:09 πμ
 
wm small
Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017 14:46

ΠΑΟΚ: Βιεϊρίνια και Σαμπράνο στην αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Άπαντες στο στρατόπεδο του Δικεφάλου θέλουν να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών και η νίκη αποτελεί μονόδρομο στο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου. Η τελευταία «πρόβα» πριν την μάχη της 4ης αγωνιστικής διεξήχθη στην Νέα Μεσημβρία το απόγευμα της Παρασκευής και περιελάμβανε δουλειά στην τακτική και τις στημένες φάσεις.

Ο Μάριν Λέοβατς συμμετείχε κανονικά και θα είναι διαθέσιμος, ενώ οΝτοριάν Λεβέκ συνέχισε ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει στην διάθεση του για πρώτη φορά τουςΚάρλος Ζαμπράνο και Αντελίνο Βιεϊρίνια . Οι 19 παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο τεχνικός του Δικεφάλου είναι αναλυτικά οι:

Ρέι, Πασχαλάκης, Λέοβατς, Μάτος, Σαμπράνο, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίτσιο, Τσίμιροτ, Κάτσε, Πέλκας  Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια  Κάμπος,Ελ Καντουρί, Μακ  Πρίγιοβιτς, Κουλούρης  Λημνιός.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1004 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.