Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  8:47 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 17:28

Νέα «στέγη» για τους Εθελοντές Αιμοδότες Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Εγκαίνια» με την άφιξη της «φλόγας» αλληλεγγύης και αγάπης στις 22 Σεπτεμβρίου

Σε νέα «στέγη» μεταφέρθηκαν τα γραφεία των Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου και σύντομα αναμένεται να γίνουν και τα «εγκαίνια» με μια σπουδαία διοργάνωση, η οποία θα συζητηθεί στο Αγρίνιο και την γύρω περιοχή!

dimitra-avrampou
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου Δήμητρα Αβράμπου

Για την κάλυψη αναγκών του νοσοκομείου Αγρινίου, στο οποίο ανήκει το κτίριο στη συμβολή των οδών Βότση και Αναστασιάδη, τα νέα γραφεία, από τον γωνιακό ισόγειο χώρο που στεγάζονταν μέχρι πρότινος, μεταφέρθηκαν στο ίδιο ακριβώς κτίριο επί της οδού Βότση, δίπλα από την ΔΕΥΑ.

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου θα είναι η πρώτη εκδήλωση που θα γίνει έχοντας εγκατασταθεί οι αιμοδότες στο νέο τους «σπίτι», και θα υποδεχθούν στην πόλη την φλόγα αλληλεγγύης και αγάπης.

«Η φλόγα ξεκίνησε από το Ξυλόκαστρο στις 12 Αυγούστου και με εθελοντές λαμπαδηδρόμους που είναι σε κάθε πόλη κάνει το γύρο της Ελλάδας. Στις 25 Σεπτεμβρίου η φλόγα θα καταλήξει στην Αθήνα, αφού πρώτα περάσει από το Αγρίνιο. Η τελετή υποδοχής της φλόγας θα γίνει υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου» δήλωσε στη «Σ» η Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου Δήμητρα Αβράμπου, η οποία συμπλήρωσε: «ευχαριστούμε την Διοίκηση του νοσοκομείου που μας κράτησε στο ίδιο κτίριο και συνεχίζει να μας φιλοξενεί. Οι τρόποι επικοινωνίας με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών, παρότι μεταφερθήκαμε σε άλλο χώρο, δεν άλλαξαν. Τα μέλη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 26410 – 33824 και στο 6973 868 683».

2 grafeio aimodotwn

Κων/νος Χονδρός

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1034 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.