Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:02 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 16:59

O Λαογραφικός Όμιλος της ΓΕΑ στο 3ο Μουσικοχορευτικό Αντάμωμα στην Κω (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2017 αντιπροσωπευτικό τμήμα του Λαογραφικού Ομίλου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, με επικεφαλής τον Έφορο του Δημοσθένη Καπώνη ταξίδεψε και έλαβε μέρος στο 3ο Μουσικοχορευτικό Αντάμωμα στην Κω.

Το 3ο Μουσικοχορευτικό Αντάμωμα, αποτελεί μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις των ΙΠΟΚΡΑΤΕΙΩΝ 2017 που διοργανώνει ο Δήμος Κω κάθε χρόνο, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πολύ μεγάλη συμμέτοχη ολων των εμπλεκομένων στα πολιτισμικά δρώμενα του Νησιού.

Ειδικότερα ο Λαογραφικός Όμιλος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο της διοργάνωσης την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 και χόρεψε τραγούδια της Ρούμελης με τον μοναδικό τρόπο που τον χαρακτηρίζει.


pol-laografikos-gea2

Στο 3ο Μουσικοχορευτικό Αντάμωμα Κω έλαβαν μέρος συνολικά 10 χορευτικά τόσο από την Κω όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα στέλνοντας έτσι και ένα μήνυμα αλληλεγγύης στους κατοίκους του ακριτικού νησιού.

Όπως τόνισε και Έφορος του Ομίλου Δημοσθένης Καπώνης στην αντιφώνηση του προς τους επικεφαλείς της Δημοτικής αρχής , ανάλογες πρωτοβουλίες και δράσεις σφυρηλατούν τις σχέσεις μεταξύ των πολιτών όλης της χώρας, εμπεδώνοντας παράλληλα και ένα αίσθημα ασφάλειας και συνευθύνης, ανεξάρτητα από το που κατοικεί ο καθένας μας.


pol-laografikos-gea3

Η Εφορία του Λαογραφικού Ομίλου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου ευχαριστεί ιδιαίτερα την Δημοτική Αρχή Κω για την πρόσκληση και την φιλοξενία του τμήματος του στο Νησί, καθώς επίσης και τους ντόπιους χοροδιδασκάλους Γιάννη Μάστορος και Μανώλη Σπεντουράκη οι όποιοι μαζί με την Διονυσία Γιανούλη ήταν στο πλευρό του Ομίλου τις μέρες της διοργάνωσης και όχι μόνο!
Επίσης ιδιαίτερα ευχαριστεί τις χορεύτριες και τους χορευτές του Ομίλου που έλαβαν μέρος στην αποστολή, καθώς επίσης και τον Χοροδιδάσκαλο τους Γιώργο Τσελίκα και την Ασπασία Κρικώνη.

pol-laografikos-gea4 pol-laografikos-gea5 pol-laografikos-gea6 pol-laografikos-gea7 pol-laografikos-gea8 pol-laografikos-gea9

copyright: dimosthenis kaponis

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1305 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.