Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:33 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 10:47

Στις κορυφαίες θέσεις της Ευρώπης με την εθνική ομάδα Kick boxing ο ΑΣ Θησέας Αιτ / νιας.Εγραψε ιστορια στο kick boxing του νομου μας εχοντας 5 αθλητες και κερδιζοντας 5 μεταλλια.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι αθλητές της Kakarelis team  ανέβασαν την ελληνική σημαία 5 φορές στο βάθρο δείχνοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο από τον προπονητη τους Κακαρελη Νικο. Ο σύλλογος συμμετηχε με 5 αθλητές όπου κατέκτησε 5 μετάλλια, 1 ασημένιο και 4 χάλκινα.  Οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με άψογη συνεργασία με τον προπονητη τους και οι μεγάλες διακρίσεις ήρθαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.  Πέρσι με 2 αθλητές κατέκτησε 1 παγκόσμιο μετάλλιο με τον  Μυζήθρα Δημήτρη. Οι αθλητές μετά από δύσκολους αντιπάλους και αγώνες κατάφεραν να ανεβάσουν την ελληνική σημαία αλλά και το Αγρίνιο όπου ήταν και οι μοναδικοί που εκπροσώπησαν την πόλη 5 φορές στο βάθρο. Οι αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια ήταν:

Μεσυνδιάνου Ρέα  χάλκινο μετάλλιο -50 κιλά LC. 

Φλωροσκουφης Παναγιώτης ασημένιο μετάλλιο - 57 κιλά Full contact. 

Μεσυνδιάνου Ρέα χάλκινο μετάλλιο -50 κιλά KL. 

Μυζήθρας Δημήτρης χάλκινο μετάλλιο - 54 κιλά k1. 

Καραδημας Παντελής χάλκινο μετάλλιο +81 κιλά Full contact. 

Αλεξανδροπουλος Θεοδωρος 5η θεση -42 κιλα  LC

Ο σύλλογος συγχαίρει τους αθλητές αλλά και τον προπονητη της εθνικής ομάδας Kick boxing  Κακαρελη Νικο.  Συγχαρητήρια σε όλη την διοίκηση της ΠΟΚ  όπου ήταν κοντά στους αθλητές αλλά και τους προπονητές και βοήθησαν  στην κατάκτηση των μεταλλίων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλη την αποστολή της εθνικής ομάδας προπονητές, αθλητες και παραγοντες όπου σαν μια γροθιά κατάφεραν να φέρουν τόσο μεγάλες διακρίσεις για την Ελλάδα.

 

Διαβάστηκε 1483 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.