Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:58 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 12:20

Μόρας: Δεν φοβόμαστε τον ΠΑΟΚ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Βαγγέλης Μόρας μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα».

Όσα είπε ο Βαγγέλης Μόρας στον ArenaFM 89.4:

«Η επιλογή του Παναιτωλικού ήταν η καλύτερη, γιατί σε θέματα οργάνωσης ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσα να έχω. Ήξερα που πάω, ήταν μια πολύ εύκολη επιλογή για μένα».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε πολύ καλύτερη ψυχολογία από αυτή του ΠΑΟΚ. Για μας είναι ένα παιχνίδι πολύ διαφορετικό, από αυτό με τον Πανιώνιο. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα ρόστερ γεμάτο, με πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αλλά ακόμα θέλει δέσιμο γιατί αρκετοί από αυτούς ήρθαν την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Εμείς θα πάμε οργανωμένοι, είναι ένα παιχνίδι που δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, έχουμε την ψυχολογία με το μέρος μας και θα δώσουμε τα πάντα. Τo ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι ανώτερο από το δικό μας αλλά δεν φοβόμαστε το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, την πίεση την έχει ο ΠΑΟΚ, όχι εμείς».

h

Αναφορικά με την Εθνική ομάδα: «Αξίζει το χειροκρότημα όλων γιατί προσπάθησε. Είχαμε δυο άσχημα χρόνια, κάναμε την… κοιλιά μας και τώρα επιστρέψαμε. Τα παιδιά έχουν αποδείξει ότι είμαστε σε καλό δρόμο, χρειάζεται και λίγο τύχη, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Είτε περάσουμε είτε όχι, δεν θεωρώ ότι θα είναι αποτυχία. Παλέψαμε, προσπαθήσαμε, βγάλαμε πάθος, αλλά παίζουν και άλλες ομάδες. Έχουμε καταφέρει πολύ περισσότερα από ότι περίμεναν οι περισσότεροι».

Περίμενες να σε καλέσει;

«Όχι, έχω φτάσει και σε μια ηλικία πλέον… Αλλά είμαι πάντα διαθέσιμος για τον προπονητή σε περίπτωση που με χρειαστούν, αν υπάρχει έλλειψη. Είναι πάντα τιμή για μένα να φοράω το εθνόσημο και να δίνω τα πάντα για αυτή την ομάδα».

http://www.agrinio-sports.gr/

Διαβάστηκε 1350 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.