Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:55 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 17:52

Το μνημείο των «120» και των τριών απαγχονισμένων θα επισκεφθεί ο Μανώλης Γλέζος στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το πρόγραμμα του Μανώλη Γλέζου στο Αγρίνιο σύμφωνα με ανακοίνωση του Ανυπότακτου Αγρινίου: 

 Ο Μανώλης Γλέζος Βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι στην πόλη του Αγρινίου, όπου συνεχίζονται και κορυφώνονται οι εκδηλώσεις μνήμης και προβληματισμού για την 73η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης από την Γερμανική και Ταγματασφαλίτικη κατοχή της, που διοργανώνει η Δημοτική Παράταξη ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Σήμερα 13 Σεπτεμβρίου 2017 στις 6:15 το απόγευμα θα επισκεφθεί το μνημείο των «120», το οποίο βρίσκεται πίσω από τον ναό της Αγίας Τριάδας στο Αγρίνιο.

Στις 6:30, θα επισκεφθεί το μνημείο των τριών απαγχονισμένων στην κεντρική πλατεία της πόλης την Μεγάλη Παρασκευή του 1944.

Από τις 7:00 το απόγευμα, της ίδιας μέρας θα βρίσκεται στο χώρο της έκθεσης που λειτουργεί στην παλιά λαχαναγορά της πόλης, που έχει προγραμματιστεί ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Ποτέ πια φασισμός», στην οποία θα είναι ο κεντρικός εισηγητής.

Στη διάρκεια της παραπάνω εκδήλωσης, ο ηθοποιός Γιώργος Ζιόβας, θα απαγγείλει αποσπάσματα από την ποιητική σύνθεση «Ρωμιοσύνη», του Γιάννη Ρίτσου.

Διαβάστηκε 1210 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.