Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  3:37 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 17:41

Ναύπακτος: Υπογειοποίηση δικτύου ύδρευσης Τοπικής Κοινότητας Δάφνης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκαν τα έργα υδρομάστευσης και υπογειοποίησης του δικτύου νερού μήκους 2000μ στην Τοπική Κοινότητα Δάφνης. Ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινότητας Δάφνης ικανοποιήθηκε από την ΔΕΥΑΝ βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα του πόσιμου νερού. Σωλήνες ύδρευσης εξωτερικοί, ατάκτως τοποθετημένοι πάνω στην άσφαλτο πλέον έχουν υπογειοποιηθεί χωρίς να επηρεάζονται από τις κλιματικές συνθήκες και αλλαγές, αποτρέποντας και την δυνατότητα παρέμβασης από οποιονδήποτε τρίτο.

Το συνολικό κόστος του έργου κυμαίνεται στο ποσό των 20.000€. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ.Θωμάς Κοτρωνιάς «Η ΔΕΥΑΝ σήμερα ικανοποίησε μια  υποχρέωση της απέναντι στους κατοίκους της Δάφνης. Όλοι έχουν δικαίωμα σε ποιοτικό πόσιμο νερό και η ΔΕΥΑΝ υποχρεούται και μπορεί να το προσφέρει»

Διαβάστηκε 1300 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.