Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:45 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 10:01

Θεατρικό Εργαστήρι Εφήβων στον Δήμο Θέρμου.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων και αναζητήσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη καθ’ όλη την διάρκεια του έτους στον Δήμο Θέρμου, μία νέα ενδιαφέρουσα δραστηριότητα για νέους ξεκινάει από τον Οκτώβριο.

Πρόκειται για το Θεατρικό Εργαστήρι Εφήβων, στο οποίο νέοι ηλικίας δεκατριών έως δεκαεπτά ετών, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις βασικές αρχές του Θεάτρου και του Κινηματογράφου, μέσα από τη δημιουργική σκέψη, την καλλιτεχνική αναζήτηση και τον αυτοσχεδιασμό, με σκοπό την αναπαράσταση – θεατρική παράσταση.

Τα μαθήματα θα είναι δωρεάν, σε εβδομαδιαία βάση (απογεύματα ή Σάββατο) και θα γίνονται στον χώρο του Δημαρχείου. Τον συντονισμό θα έχει η ηθοποιός κ. Ειρήνη Κοψαλή  και οι εγγραφές θα γίνονται στο Δημαρχείο Θέρμου μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν πληροφορίες και να ενημερωθούν για την συγκεκριμένη δράση στο 2644360131.

Διαβάστηκε 1576 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.